DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mosder’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı oldu

    Mosder’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı oldu
    04.02.2019
    A+
    A-
    Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin 10. olağan genel kurulunda, yeni dönem başkanlık görevine Weltew Home’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı getirildi. Derneğin yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevi ise Mondi Mobilya’dan Bilal Uyanık’a verildi.
    Genel kurul seçimi sonrasında önemli açıklamalarda bulunan MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, mobilya sektörünün sorunlarına çözüm hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, dernek olarak Türk mobilyasının uluslararası arenada temsili noktasında da üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerinin sözünü verdi.
    Başkan: “Mobilya sektörünü büyüteceğiz”
    MOSDER’in 10. olağan genel kurulunda gerçekleşen yeni başkanlık seçiminin ardından, verilen önergeyle 2 yıl olan başkanlık süresi de 3 yıla uzatıldı. Böylelikle MOSDER’deki başkanlık görevini üç yıl boyunca sürdürmeye devam edecek olan Mustafa Balcı, “Mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSDER, 15 yıldır çok sayıda başarılı projeye imza attı. Türkiye ekonomisinin lokomotif gücü olan mobilya sektörünü zirveye taşımak, dünya çapında bir marka haline getirmek ve sesimizi uluslararası arenada duyurmak amacıyla faaliyetlerimizi çeşitlendireceğiz” dedi.
    Balcı ayrıca; “Bugün imkansız gibi görünen birçok başarıyı elde edebilmek için kararlı ve istikrarlı olmalıyız. Yani birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bildiğiniz gibi başarı, her şeyden evvel kararlılık gerektiren zor bir süreçten sonra elde ediliyor. Yönetim kurulu üye sayısının 5’ten 7’ye yükselmesi yolumuza kararlılıkla devam etmek adına bize güç kaynağı oluyor. Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben görevde bulunduğumuz süre boyunca aynı özveri ve sorumluluk bilinciyle bu vazifeyi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.