DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mr Jeff’in ilk şubesi İstanbul Anadolu Yakası’nda açıldı

    Mr Jeff’in ilk şubesi İstanbul Anadolu Yakası’nda açıldı
    20.06.2019
    A+
    A-

    İspanya ve Latin Amerika’dan sonra Türkiye’de hizmete giren çamaşır ve kuru temizleme servisi Mr Jeff’in ilk şubesi İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmete açıldı. Marka, bir ay içinde İstanbul’un 3 diğer noktasında da ulaşılabilir olacak.

    İspanyol çamaşır yıkama ve kuru temizleme uygulaması Mr Jeff’in Türkiye’deki ilk şubesi İstanbul Ataşehir’de açıldı ve Anadolu Yakası’ndaki müşterilerine hizmet vermeye başladı. Dünyada 25 ülkede, 1300’den fazla franchise şubesi bulunan Mr Jeff, yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 150 şubeye ulaşarak, yüzlerce kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

    Temmuz ayı içinde  İstanbul’un diğer semtlerinde de yeni şubeleri ile faaliyete geçecek olan Mr Jeff, çok yakında Ankara, İzmir ve Eskişehir’de de kullanıcılarıyla buluşmayı hedefliyor. Stratejik lokasyonu ve toplumun teknolojiye adapte olma hızı sayesinde Türkiye’nin öne çıkan bir pazar olduğunu belirten Mr Jeff CEO’su Eloi Gómez, “İspanya ve Latin Amerika’dan sonra Kuzey Afrika, Asya ve Doğu Avrupa pazarlarına açılma hedefimiz için Türkiye’yi önemli bir basamak olarak değerlendiriyoruz”’ diye konuştu.

    Yatırım 4 ayda geri dönüyor

    Gómez, ‘’Mr Jeff, düşük başlangıç yatırımı ile franchise kurulabilmesini sağlayarak, 4 ay içinde  başabaş noktasına ulaşılan bir iş modeli sunuyor. Türkiye’de bayimiz olan iş ortaklarımıza bu hedefe ulaşabilmeleri için 300’den fazla profesyonelden oluşan ekibimiz ile destek sağlıyoruz. Tüm dünyada 1300 franchise şubemiz ile de 2500’den fazla kişiye dolaylı yoldan istihdam sağlıyoruz ve yıl sonuna dek Türkiye’de de istihdam hedefimizi de bu yönde gerçekleştireceğimize inanıyoruz’’ dedi.

    Çamaşır yıkama ve kuru temizlemede devrim

    Web sitesi ve mobil uygulaması aracılığıyla eve teslim çamaşır yıkama ve kuru temizleme servisi sağlayan Mr Jeff, kullanıcılarının aylık abonelik planları veya tek seferlik siparişleriyle, belirleyecekleri gün ve saat aralığında istenilen adresten çamaşırları teslim alarak, yıkanmış, katlanmış ve ütülenmiş olarak teslim ediyor. Çamaşır yıkama ve kuru temizleme sektörüne getirdiği teknolojik yaklaşım ile Mr Jeff Türkiye’nin genç nüfusu için yeni bir kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi deneyimi yaratmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.