DOLAR 32,3401
EURO 35,1156
ALTIN 2238,86
BIST 8779,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mul-T-Lock ENTR ile evler daha güvenli

    Mul-T-Lock ENTR ile evler daha güvenli
    18.07.2018
    A+
    A-

    Teknoloji hızlı bir şekilde gelişirken yaşama ve kaynakları kullanma hakkımızdan vazgeçmeyerek doğaya zarar vermeyi de aynı şekilde azaltmalıyız. Bu da sürdürülebilir şirketler, ürünler ve çözümlerle mümkün. Yüksek güvenlikli kilitleme sistemlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock®, ENTR® akıllı kilitleme çözümü ile son derece işlevsel ve kullanışlı bir kapı kilitleme sistemi sunarken daha az enerji harcayan ve daha kompakt teknolojisiyle de doğayı koruyor.

    Gün geçtikçe doğal kaynaklarımızı korumak ve tehlikeli maddelerin kullanımını en aza indirmek daha önemli bir hal alıyor. Teknoloji hızlı bir şekilde gelişirken yaşama ve kaynakları kullanma hakkımızdan vazgeçmeyerek doğaya zarar vermeyi de aynı şekilde azaltmamız gerekiyor. Bu ise, bugünü en uygun şekilde yaşarken yarının refahından vazgeçmeyerek yani sürdürülebilirlik ile mümkün. Sürdürülebilir şirketler, ürünler ve metotlar dünyanın herkes için daha iyi bir yer haline gelmesine yardımcı oluyor.

    Yüksek güvenlikli kilitleme sistemlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock®, hayatınızı kolaylaştıracak yeni çözümler üretirken dünyanın daha temiz bir yer olması için çevreyi de göz önünde tutuyor. ENTR®, son derece işlevsel ve kullanışlı bir kapı kilitleme sistemi sunarken, tasarımında ise daha pek çok özellik yatıyor. ENTR®, karbon ayak izini; anahtar ihtiyacını ortadan kaldıran teknolojisi, uzun ömürlü bataryası, kolay montajı ve kablolama gerektirmeyen özellikleriyle azaltıyor.

    Anahtarsız Bir Hayat!

    Parmak izi, PIN kodu, dijital kapı dürbünü ve diğer dijital seçeneklerle Mul-T-Lock® ENTR akıllı kilidi, anahtarsız bir çözüm sunuyor. Peki anahtarsız bir kapı kilidinin hayatınızı kolaylaştırmasının dışında çevreyi de koruyabileceğini biliyor muydunuz?

    Akıllı telefon uygulaması aracılığıyla anında üretilebilen dijital anahtarlar, anahtarınızı her kaybettiğinizde, koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ya da başka bir nedenle kopyalamanız gerektiğinde harcayacağınız materyal ve enerjiyi koruyor. Daha az kaynağın kullanımı da daha temiz bir yaşam anlamına geliyor.

    Uzun Batarya Ömrü

    ENTR® akıllı kilit teknolojisi, kablolu dijital bir kapı kilidinden ortalama olarak %71 daha az enerji harcıyor ve bu da daha az enerji ve daha temiz bir çevre anlamına geliyor. Herhangi bir cihazın kolayca yeniden şarj edilebilir olması iyi bir seçenektir ancak daha da önemlisi şarjının ne kadar dayandığıdır. ENTR akıllı kapı kilidini, tam bir yıl boyunca sadece 16 saat şarj ederek çalıştırabilirsiniz. Beş yıl ömürlü bataryası ve tamamen geri dönüştürülebilir olmasıyla çevreye zararlı bir atık oluşumunu engelliyor.

    Montajı Kolay

    Eviniz için aldığınız yeni bir cihazın en hayal kırıklığı yaratan taraflı cihazın montajı sırasında harcanan efordur. Çoğu biyometrik, kameralı ya da standart bir elektronik kapı kilidi, çalışabilmesi için kapı kolunun, bazı donanımların ya da direkt olarak kapının değişimini zorunlu kılar. Diğer yandan ENTR® akıllı kapı kilidi, hiçbir delme ve kablolama işlemi gerektirmeden mevcut kapınıza kolaylıkla uygulanabilir.

    Kablosuz Olan En iyi Seçenektir

    Vakit nakittir. Eski bir kapı kilidini, dijital bir kilitle beraber çalıştırabilmenin yolu zaman, para, enerji ve özellikle de kablo gerektirir. ENTR® akıllı kapı kilidi, ev sahiplerinin bu sıkıcı durumla uğraşmasını montajının basit olmasıyla ve kablosuz teknolojisiyle ortadan kaldırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.