DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Murat Kalsın: Gayrimenkulde fırsatlar Anadolu’da

    Murat Kalsın: Gayrimenkulde fırsatlar Anadolu’da

    İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas Anadolu’daki gayrimenkul yatırımlarına dikkat çekti.

    İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas, Anadolu illerindeki gayrimenkul yatırımlarının fırsat olduğuna dikkat çektiler.

    İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Başkanı Murat Kalsın, İstanbul’da yapı stokunun yükseldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

    Murat Kalsın, “Mega şehirde satış rakamları fazla kıpırdamıyor artık. Anadolu’da ise projelerin büyük satış rakamlarına ulaştığına dair paylaşımlar alıyoruz. Fırsatlar Anadolu’da” dedi.

    Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm projeleri ve sürecine de dikkat çeken Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin ise “Kentsel dönüşümde fırsatı kaçırmayalım. Akıllı binalardan yeşil binalara kadar konuştuğumuz bütün ideal unsurları bu sürecin içine katmalıyız” diye konuştu.

    ANADOLU YÜZDE 40 BÜYÜDÜ

    Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas da son 1.5 yılda İstanbul’da arsa fiyatlarının yüzde 35 yükseldiğini belirtti ve şunları söyledi, “İstanbul’da 2012’de satılan konut 225 bindi. 2017’de 238 bin. 5 yıldaki artış yüzde 5 bile değil. Diğer tarafta ise büyük bir fırsat var. Anadolu 5 yılda yüzde 40 büyümüş. Yani Anadolu’nun bütün illerinde fırsat var” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.