DOLAR 32,5476
EURO 34,9223
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey’den ülke ekonomisine ihracat katkısı

    Muratbey’den ülke ekonomisine ihracat katkısı
    24.05.2019
    A+
    A-

    2019’u ihracatta büyüme yılı ilan eden Muratbey, ülke ekonomisine olan katkısını her geçen gün artırıyor. Gerçekleştirdiği çalışmalarla enflasyonla mücadeleye destek olan Muratbey, yıl sonuna kadar ihracatın ciro içindeki payını yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.

     

    Türkiye’nin yerli ve milli markası Muratbey, yeni pazarlara açılarak ihracat ağını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Güney Kore’ye ürünlerini göndermeye başlayan Muratbey, ihracat cirosunu yüzde 40 büyütme hedefine hızla yaklaşıyor. Avrupa Birliği ülkelerine Türkiye’den ihracat yapabilen tek peynir markası olan Muratbey, Türkiye’nin ekonomisine olan döviz katkısını artırmaya devam ediyor.

    Enflasyonla mücadelede döviz artırma hamlesi

    Enflasyonla Topyekûn Mücadele hareketini desteklediklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol “Zor dönemlerden geçen ülkemize katkı sağlamak için elimizi taşın altına koyarak ihracat çalışmalarımıza hız verdik ve ülkemiz ekonomisine döviz katkımızı artırmayı hedefledik. Yeni pazarlara açıldık ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Döviz artışı ile enflasyonun düşmesine de destek oluyoruz. Bunun yanı sıra enflasyonla mücadelemiz kapsamında marketler bazında özel aksiyonlar ve promosyonlar gerçekleştiriyoruz.”

    “Yerli üretimle büyüyeceğiz”

    Ülkemiz topraklarında doğup, bugün dünyanın dört bir yanındaki sofraları Türk üretimi peynirlerle buluşturan Muratbey, Uşak’ta bulunan son teknoloji ile donattığı üretim tesisine yatırımlar yaparak yerli üretimin artmasına katkı sağlıyor.

    Necmi Erol, 54 yıldır ülkemiz çiftliklerinden sütlerini temin ettiklerini belirterek, yüksek besin değerli peynirlerle toplum sağlığını desteklediklerini vurguluyor. Ülkemizin yerli üretimle büyüyeceğine vurgu yapan Erol, Türk markası olarak bu sorumluluğu üstlendiklerini aktarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.