DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muş, Tatvan ve Bitlis’in parkeleri Peli’den

    Muş, Tatvan ve Bitlis’in parkeleri Peli’den
    14.03.2019
    A+
    A-

    Peli Parke 13 Mart’ta Muş’ta düzenlediği ‘’Usta Seminer’ine Tatvan ve Bitlis’ten 100’ün üzerinde parke ustası katıldı. Muş Grand Otel’de gerçekleşen seminerde yeni ürünler, doğru uygulamalar hakkında bilgi sahibi olan ustalar beklentilerini dile getirdi, sorularına cevap buldu.

    Ustalar için düzenlenen eğitimde açılış konuşmasını yapan Peli Parke İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu ‘’Sizlere Peli’nin genel yapısını ve kim olduğunu tanıtacağız. Şirketin tanıtımının ardından özellikle kalite kontrol ekibi olarak sahada karşılaştıkları sorunlar ve bunların nasıl en aza indirilmesi gerektiği ile ilgili bilgileri örneklerle anlatacağız. Sizin soru ve önerilerinizi dinleyeceğiz. Ardından geçtiğimiz yıl başlattığımız Sadakat Programı ile ilgili yenilikleri paylaşacağız’’ dedi.

    PELİ’DEN USTALARINA 2 SAATLİK EĞİTİM

    Peli’nin Vezirköprü’deki üretim tesislerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından Vezirköprü Bünyesinde Kalite Kontrol Yöneticisi olarak çalışan Metehan Nahir hazırladığı sunumla uygulama konusunda teknik bilgiler aktardı. Ardından Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın, uygulama hataları, sahadan gelen şikayetler, ustadan ya da ürün kaynaklı hatalar, bu hataların neler olduğu, doğru koşullarda nasıl uygulama yapılır ve bu tür sorunlar için alınması gereken önlemleri bir sunumla anlattı. Sahadaki deneyimlerini örneklerle gösterdi ve ustaların sorularını yanıtladı.

    Ürünler, ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler içeren eğitim programında ustalar sorularına yanıt aldı, isteklerini ve önerilerini aktardılar.

    ‘’USTALARIMIZIN ARKASINDAYIZ’’

    Düzenledikleri seminerlerin amacını anlatan İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu ‘’Seminerle markamızı, ürünlerimizi, uygulamada doğru koşulları nasıl sağlarız, uygulama alanında yapılan temel hatalar neler ve ustalarımız için nasıl çalışmalar yapıyoruz tüm bunları anlattık’’ dedi.  Konuşmasına Peli ile ustanın bölge müdürlüklerinde bir muhatabı var diyerek devam eden Karahasanoğlu, ‘’Peli ustasının uygulama yaptığı zaman aldığı bir hediye puan var, döşemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşarsa çözüm ortağı var. Usta sahipsiz değil. Arkasında Peli gücü var’’ diye devam etti. Bir sorun yaşandığında bölge müdürlüğü aracılığı ile bu sorunun fabrikaya aktarıldığını söyleyen Karahasanoğlu ‘’Böylece yetkili arkadaşlar harekete geçer. Tek amaç soruna çözüm bulmak ve Peli olarak tüm paydaşlarımızın yanında olduğumuzu vurgulamaktır. Biz ustanın yanında olduğumuzu anlatan sistemler geliştiriyoruz. Eğitimler, Sadakat Programı ve çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni projeler geliştirerek ustalara verdiğimiz değeri anlatıyoruz’’ diye konuştu.

    Seminerde, Peli Parke Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, Vezirköprü Kalite Kontrol Yöneticisi Metehan Nahir, Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın’ın yanı sıra Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, Diyarbakır Bölge Satış Müdürü Emre Oyanık, Muş ve Van Bölge Sorumlusu Mehmet Uğur Aslan ile Muş Bayisi Nillay ve satış ekibi katıldı.

    Seminerin ardından ustalarla akşam yemeğinde beraber olan Peli, yemekte de ustalarla sohbetler ederek ustaların merak ettiği soruları yanıtladı.

     

    Peli Parke, Muş, Bitlis ve Tatvan’da sektörün %90’ına hakim

    Muş, Tatvan ve Bitlis’in toplam nüfusu 150 bin civarında. Bu şehirlerde 2017 yılında 350 bin m2 2018 yılında 430 bin m2 ile rekor satış gerçekleştiren marka bölgedeki yapılanmasıyla rakipsiz. Güneydoğu’da 22 ilde 7 bayi üzerinden satış yapan Peli Güneydoğu Bölgesi’nde toplam parke pazarının %20’sine sahip. Güneydoğu Bölgesi’ndeki satış ekibinin 2019 yılı hedefi, satışları 3 milyon 200 bin m2’den 3 milyon 500 bin m2’ye çıkarmak. Bölgenin başarılı olmasındaki en önemli unsur nalburundan, projelere ve müteahhitlere kadar entegre olmuş durumdalar. Proje ya da perakende olsun bağlantıları bizzat Peli Parke satış grubu yapıyor.

    Peli, yalnız Güneydoğu’da değil Türkiye genelindeki kuvvetli yapılanmasıyla tüm illerde kontrolü sağlıyor. Bayilerine yaptığı düzenli ziyaretler sayesinde satıcılarına güven veriyor    ve sektörde fark yaratıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.