DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfağınızda yapabileceğiniz küçük değişiklikler

    Mutfağınızda yapabileceğiniz küçük değişiklikler
    20.08.2018
    A+
    A-

    Mutfağını 2018-2019 trendlerine uyarlamak isteyenler için Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan önerilerde bulundu. Demircan; “Renk kontrastları, metalik ve endüstriyel görünüm, beton bu yılın trendleri arasında. 2017’de karşımıza çıkan cesur renklerde mutfak kapıları bu yıl da görülüyor.” dedi.

    Mimar Figen Erdağ Demircan; mutfaklarını yenilemek isteyenler için 10 fikir verdi:

    2018 de mutfaklar daha çok oturma odası görünümünde, ahşap ile gri tonlarının ve vizon renginin kombinasyonları, açık raflarda kitaplar, bitkiler, resim çerçeveleri, oturma alanları, ada etrafı ve sabit oturumlar ile çeşitleniyor.

    Koyu renkleri kullanmaktan çekinmeyin, farklı ve güçlü tezgah üstü aydınlatmalarıyla istediğiniz ışıkta çalışabilirsiniz.

    Ankastre ürünlerde de renk alternatifleri ön planda; bronz, koyu mavi,antrasit, krem renklerinden tarzınıza uygun olanını seçebilirsiniz

    Bronz ve bakır bu yıl sık sık karşımıza çıkacak. Armatürlerinizi, kapak kulplarını bu tonlarda, hatta antika görünümlü olanlara değiştirebilirsiniz.

    Doğa renkleriyle altın rengini birleştirmek bu yıl yükselişte. Bu rengi seviyorsanız mutfağınızda en azından aydınlatmanızı bu tonda seçebilirsiniz.

    Mutfak adaları artık vazgeçilmez. Üstelik mutfağınız büyükse artık biri çalışma alanı, biri de banket oturma olanı olmak üzere iki ada birden yaptırabilirsiniz.

    Açık raflar yükselişte. Aksesuarlarınızı sergilemek, bitki koymak, daha havadar, açık bir mutfak hissi yaratmak için bol bol açık raf sistemi kullanabilirsiniz.

    Eğer yeriniz müsaitse dikey dolaplar yerine yataya yayılan bir dolap sistemi tercih edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.