DOLAR 32,5347
EURO 34,8036
ALTIN 2430,776
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfaklarda oyunun kuralları değişiyor: Philips ProMix El Blenderı

    Mutfaklarda oyunun kuralları değişiyor: Philips ProMix El Blenderı
    10.04.2017
    A+
    A-

    Mutfaklara sağlık ve mutluluk, Philips’in patentli özel teknolojileriyle donatılan yepyeni serisi ProMix El Blenderı ile geliyor.

    Philips, sağlıklı ve besleyici yiyecekler hazırlarken tariflerini geliştirmek isteyenleri yepyeni bir seri ile tanıştırıyor. Philips Promix El Blenderı, mutfak meziyetlerini göstermek ve hem modern hem de geleneksel tariflerle sofralarını lezzetli yiyeceklerle donatmak isteyenlerin favorisi olmaya aday. Doğrama, çırpma, karıştırma ve daha birçok fonksiyonu tek üründe buluşturan Philips, çorbadan sosa, kekten salataya tüm sofranın hazırlanmasında yardıma koşuyor.

    700 watt güçlü motoru ve dokunmaya duyarlı hız ayarı sunan ‘Speedtouch’ teknolojisi ile tek tuşla en sert yiyeceklerin parçalanmasını kolaylaştıran ürün mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor. ProMix El Blenderı, patentli özel üçgen başlığı sayesinde yiyeceklerin akışını düzenleyerek geride topak bırakmayan performansıyla fark yaratıyor. Serinin üyelerinden HR2645/70 ise püre ve mama yapma aparatı ile ebeveynler ve yiyeceklerini özel garnitürlerle servis etmek isteyenler için ideal.

    Promix El Blenderları kullanım kolaylığı ve sıçratmayan tasarımı ile de öne çıkıyor. Böylece sofralarını zahmetsizce hazırlayanların zamanı kendilerine ve sevdiklerine kalıyor. Ergonomik tasarımı ve sıçrama önleyici başlık tasarımı sayesinde yiyecekleri hazırlarken kolaylık sağlayan ProMix El Blenderı’nın başlıkları tek tuşla çıkıyor ve makinede yıkanabiliyor.

    Nisan ayı itibariyle raflarda yerini alacak olan Philips ProMix El Blenderları, HR2645/70 399.99 TL, HR2644/40 ise 379.99 TL tavsiye edilen perakende fiyatı ile görücüye çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.