DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfakların yıldızı epicurean Türkiye’de

    Mutfakların yıldızı epicurean Türkiye’de
    14.09.2018
    A+
    A-

    Mutfaklardaki en büyük yardımcınız olan mutfak tahtaları epicurean ile yenileniyor. Günlük ve zahmetsiz kullanışlar için üretilen epicurean kesme ve sunum tahtaları, ahşaba mutfağınızda yeniden can veriyor.

    Hafif yapısı, kaliteli malzemesi ve dayanıklılığı ile benzerlerinden ayrılan epicurean kesme tahtası, gıda güvenliğini sağlayan sıkıştırılmış elyaf malzeme ve Orman Yardımı Konseyi (FSC) sertifikalı ahşap liflerinden üretiliyor. Dayanıklılığını sağlayan çok katmanlı üretilen epicurean kesme tahtasının üretiminde kullanılan ağaç lifi ve reçine, tahtaların gözeneksiz ve mikrop üretmeyen bir yüzeye sahip olmasını sağlıyor.

    Etten sebzeye, meyveden peynire kadar birçok şeyi kesebileceğiniz epicurean kesme tahtasının temizliği de çok kolay. Bulaşık makinesinde kolayca temizlenen kesme tahtası, 176 dereceye kadar ısıya dayanıklı. Üretildiği malzemesiyle çevre dostu olan epicurean kesme ve sunum tahtaları bıçaklara da zarar vermiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.