DOLAR 32,4849
EURO 34,9481
ALTIN 2437,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müzikle dolu filmler bayramda Feriye Açık Hava Sinemasında

    06.08.2019
    A+
    A-

    İstanbul’da yaz bir başka yaşanıyor! Araya bayram tatili girse de Feriye’de etkinlik bitmiyor. Feriye Açık Hava Sineması, La La Land ve Bohemian Rhapsody filmleriyle, bayramı İstanbul’da geçirmeye karar verenlere müzik dolu anlar sunuyor. Film gösterimlerine bilet alan izleyiciler, aynı zamanda film öncesi akşam yemeğini Lokanta Feriye’de yüzde 20 indirimli yiyor.

     

    Farklı disiplinlerden etkinlikleri ve kişileri bünyesinde buluşturan, kültürel & sanatsal içerik ve programların yanı sıra cafe’si, fuayesi, lokantası ve parkıyla sosyal hayata fark katan Feriye, açık hava sineması ile bayramı şehirde geçireceklere keyifli alternatifler sunuyor.

     

    Bayramda Feriye Açık Hava Sineması’na gelenler, müziğe doyuracak birbirinden keyifli filmlerin tadını çıkarıyor. Müzikleriyle, konusuyla ve muhteşem oyunculuklarıyla ruhumuza dokunan La La Land ve rock müziğin en büyük vokallerinden biri kabul edilen Freddie Mercury’nin hayatının anlatıldığı Bohemian Rhapsody, Feriye Açık Hava Sineması’nda yeniden seyirciyle buluşuyor.

     

    Feriye, 8 Eylül’e kadar sürecek Açık Hava Sineması etkinliklerinde, popüler kültürün en büyük efsanelerini açık havada tekrar izlemek isteyenleri bir araya getiriyor.

     

    Bilet Fiyatı: 50 TL

     

    PROGRAM:

     

    La La Land                       11 Ağustos

    Bohemian Rapsody             14 Ağustos

    Back to the Future             18 Ağustos

    Saturday Night Fever          26 Ağustos

    Flashdance                       1 Eylül

    Ghostbusters                    8 Eylül

    Image

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.