DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey, çocukların zevkle kullanacağı şık beslenme çantaları sunuyor

    MYCey, çocukların zevkle kullanacağı şık beslenme çantaları sunuyor
    25.09.2018
    A+
    A-

    “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla beslenme dönemi boyunca bebeklerin ve çocukların yanında olan MYCey, denizkızı, kaptan, yengeç, ahtapot, deniz yıldızı, dümen motifli birbirinden şık “Atıştırma Çantaları” ile onlara eğlenceli, zevkle kullanabilecekleri ürünler sunuyor. “Atıştırma Çantaları”nın sızdırmaz astarı sayesinde yiyecekler ve meyveler kolaylıkla taşınabiliyor, okulda ise beslenme saatleri eğlenceli dakikalara dönüşüyor

     

    Bebeklerin ve çocukların birey olma, seçim yapma ve becerilerini geliştirme dönemi olan “Beslenme” eylemi, onların gelişimi ve kendine güvenli birey olarak büyümesinde önemli bir rol oynuyor. Zevkle kullanılacak, yenilikçi, fonksiyonel ve sağduyulu ürünler geliştiren MYCey, “Beslenme” kategorisi için yarattığı “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla onların gelişimini önemsiyor ve bu yeteneğe sahip olduğunu vurguluyor.

     

    MYCey, ürünleriyle hem annelerin hayatına dokunuyor hem de çocukların gelişimine destek oluyor. MYCey’in birbirinden şık tasarımlı “Atıştırma Çantaları”, evde veya dışarda anneler için kullanışlı, okul dönemi çocukları için de eğlenceli bir ürün grubu olarak dikkat çekiyor. Dilimlenmiş meyveler ya da çabuk kırabilen krakerler için rahat taşıma imkanı sunan “Atıştırma Çantaları”, sızdırmaz astarı sayesinde su geçirmiyor, makinede kolaylıkla yıkanabiliyor. Denizkızı, kaptan, yengeç, ahtapot, deniz yıldızı, dümen motifli eğlenceli “Atıştırma Çantaları”, çocukların her zaman yanında bulundurmak isteyeceği, arkadaşlarına heyecanla gösterip yiyeceklerini paylaşabileceği bir ürün olarak öne çıkıyor.

     

    Annelerin ihtiyaçlarına özel, birden çok işlevi olan rengarenk beslenme ürünlerini kendine güvenen çocukların yetişmesi için geliştiren MYCey’in Atıştırma Çantaları, “Beslenme” kategorisinde yer alan “Melamin Beslenme Seti”ndeki beslenme kasesi, tabağı ve çatal bıçak takımıyla da takım olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.