DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey ile beslenme saatleri şimdi daha eğlenceli

    MYCey ile beslenme saatleri şimdi daha eğlenceli
    21.03.2019
    A+
    A-

    Çocukların hızlı gelişim gösterdiği dönemler ebeveynlerin en özel hissettiği zamanlardan biri. Bu dönemde sağlıklı ve dengeli beslenme de çocuklar için büyük önem taşıyor. MYCey, sevimli desenlerin ve motiflerin bulunduğu ‘Mama Kasesi’, ‘İki Bölmeli Mama Tabağı’ ve ‘Çatal Bıçak Takımı’ndan oluşan ‘Melamin Beslenme Seti’yle yemek saatlerini eğlenceli dakikalara dönüştürüyor

     

    Çocukların sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için düzenli ve dengeli beslenme oldukça önem taşıyor. Özellikle artık bebeklikten çıkmış 2-6 yaş arasındaki çocuklara beslenme bilincinin kazandırılması gerekiyor. Bu dönemde gelişen damak tatları ve alışkanlıklar onların yaşamı boyunca etkili olduğu için ebeveynler de çok yönlü beslenme konusuna dikkat ediyor. Ancak çocukların sosyal açıdan aktif ve çok fazla hareketli olduğu bu dönemde yemek yemeleri bazen zorlaşabiliyor.

    Bebeklerin ve çocukların kendine güvenli birey olarak büyümesi için fonksiyonel ürünler geliştiren MYCey, beslenme dönemi boyunca onların yanında oluyor. Kategori özelinde yarattığı “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla onların bu yeteneğe sahip olduğunu vurguluyor.

    Güzel ve keyifli anıların biriktiği beslenme saatleri

    MYCey, annelerin ihtiyaçlarını karşılayacak, birden çok işleve sahip rengarenk beslenme ürünleriyle çocukların gelişimine ve yetişmesine destek oluyor. Üzerinde sevimli desenlerin yer aldığı “Melamin Beslenme Seti” çocukları heyecanlandırıyor ve onları tek başına yemek yemeleri için teşvik ediyor. Denizkızı ve korsan desen serilerinde sunulan Mama Kasesi”, “İki Bölmeli Mama Tabağı” ve “Çatal Bıçak Takımı” kullanışlı yapısıyla beslenme saatlerini eğlenceli dakikalara dönüştürüyor.

    Çocuklar derin Mama Kasesi’nde çorbasını içtikten sonra İki Bölmeli Mama Tabağı’nda her lezzeti ayrı olarak tadabiliyor. Minik ellerin tutması için özel olarak tasarlanan Çatal Kaşık Seti, rahatlıkla kullanılabilen geniş saplarıyla çocukların eline oturuyor. Yaşa uygun olan kaşık derinliği yiyeceğini almasını kolaylaştırırken, çatal dişlerinin yuvarlak yapısı ise güvenliğini sağlıyor. MYCey’in Beslenme kategorisinde yer alan ‘Atıştırma Çantaları’ ve satışa yeni sunulanÇatal Kaşık Kutusu’ da Melamin Beslenme Seti’yle takım olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.