DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey’den bebeklere anne dokunuşu ürünler

    MYCey’den bebeklere anne dokunuşu ürünler
    23.07.2018
    A+
    A-

    Gelişim sürecindeki çocuklar, merak duygusu ve öğrenme isteği nedeniyle pek çok yere dokunma ihtiyacı duyuyor. Annelerin özellikle hijyen açısından dikkat ettiği bu alanlar ise pek çok mikrop barındırıyor. Anneler ve çocukları için özel ürünler sunan MYCey, “Beslenme” ve “Banyo Bakım ve Sağlık” kategorisindeki ürünleriyle onların en büyük yardımcısı oluyor. MYCey kullan – at klozet örtüsü ve kullan- at mama önlüğü ile çocuklara her zaman her yerde özgürlük tanıyor

    Yaz döneminde yapılan seyahatler sırasında veya çocuklarla dışarıda geçirilen zamanlarda hem beslenme hem de umumi tuvalet kullanımı anneler için zorlaşıyor. Bu tür aktivitelerde çocukların kıyafetinin kirlenmesi ve mikrop alması gibi durumlar için annelerin kolaylıkla önlem alabileceği yenilikçi, fonksiyonel ve sağduyulu ürünler geliştiren MYCey, onları rahat ettirmek için tüm temel ihtiyaçları sunuyor. Her dönem zevkle kullanabilecek ürünlerini 7 kategori altında birleştiren MYCey, “Beslenme” kategorisindeki kullan-at mama önlüğü ve “Banyo Bakım ve Sağlık” kategorisindeki kullan-at klozet örtüsü ürünleri ile büyüme sürecindeki bebeklere özgürlük sağlıyor.

    Pratik klozet örtüsü ile hijyenik temizlik

    Gelişim sürecinde merak duygusu ve yeni bir şeyler öğrenme isteğiyle pek çok yere dokunan çocuklar için söz konusu tuvalet olduğunda keşfetme duygusu yerini zorlu bir döneme bırakıyor. Birden fazla mikrobu barındıran tuvaletler, annelerin hijyen açısından dikkat ettiği alanlar arasında yer alıyor. MYCey’in “Banyo Bakım ve Sağlık” kategorisinde bulunan kullan-at klozet örtüsü çocuklara her yerde hijyenik tuvalet imkanı sağlıyor.

    Kullan-at klozet örtüsü, ekstra büyük boyu ile kolay ve pratik kullanım sağlayarak, bakteri bulunan yerlere dokunulmasını önlüyor. Bantlar sayesinde sabitlenebilen, çocukların klozetle temasını engelleyen klozet örtüsü, su geçirmez yapısı ve geniş kenarlarıyla konforlu, mikropsuz ve endişesiz bir kullanım sunuyor.

    Kullan at önlükle yemek yemek şimdi daha eğlenceli

    Bebek gelişimde “Beslenme”, seçim yapma, yeni duyularla tanışma ve becerilerini geliştirme döneminin başlangıcı olarak görülüyor. Tek başlarına hareket ettiklerinde kendilerini birey olarak ve daha güvenli hissediyorlar. MYCey bebekler ve çocuklar için “Beslenme” kategorisinde yarattığı “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla, onlara gelişme fırsatı tanıyor.

    Bebeklerin rahatça yemek yemesine imkan tanıyan kullan-at mama önlüğü, beslenme eylemini eğlenceli hale getiriyor. Emici lamisyonlu kağıttan üretilen, sıvı geçirmez kullan at mama önlüğü, kırıntı cebi özelliğiyle hem annelerin hem de bebeklerin rahat hareket etmesine yardımcı oluyor. Yapışkan bandıyla takıp çıkartılması kolay olan tek kullanımlık önlükler pratik bir kullanım sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.