DOLAR 32,6212
EURO 34,7384
ALTIN 2517,221
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey’den güneşten koruyucu kapel model güneş şapkaları

    MYCey’den güneşten koruyucu kapel model güneş şapkaları
    15.05.2019
    A+
    A-

    MYCey, çocukların severek kullanacağı Kietla marka güneş şapkalarıyla onları güneşin zararlı ışınlarından koruyor ve keyifli bir yaz geçirmelerine fırsat tanıyor. Fransız Occitan lehçesindeki “Capèl” kelimesinden gelen Kapel model şapkalar, UV ve UPF 50+ koruma sağlayarak güneş ışınlarının yoğun etkilerini azaltıyor, tam bir güneş şemsiyesi görevini görüyor. Aynı zamanda bir tarafında düz ve sade, diğer tarafında şık grafik desenleriyle iki farklı şekilde kullanılabiliyor.

     

    Güneş ışınlarının ultraviyole etkilerinden kaçınmak için sadece gölgede kalmak yeterli olmuyor, doğru ve etkili bir biçimde güneşten korunmak gerekiyor. Yaz aylarında sık dokunmuş ve açık renkli giysilerin yanı sıra şemsiye, güneş gözlüğü ve şapka gibi aksesuarlar takarak önlem alınabiliyor. MYCey bu dönemde kaliteli ve güvenilir aksesuarlarıyla çocukların yanında oluyor. Onların güneş ışınlarından beslenirken zararlı etkilerinden de korunmasını sağlıyor.

     

    MYCey’in Fransa’dan ithal ederek ürün portföyüne eklediği “Oeko-Tex” kumaş özeliği bulunan yüzde yüz koton Kietla marka şapkaları, 6 aylık dönemden 12 yaşa kadar hem kız hem de erkek çocukların gardırobunda koruyucu ve vazgeçilmez bir aksesuar olarak dikkat çekiyor. UV ve UPF 50+ koruma sağlayarak güneş ışınlarının yoğun etkilerini azaltıyor, geniş bakış açısı ile hareket yönüne ve güneşe bağlı olarak şemsiye görevini görüyor, çocukların yüzünü, omuzlarını ve boynunu güneşten muhafaza ediyor.

     

    Özel tasarımıyla iki farklı şekilde kullanılabilen 10 model

    6 farklı boyutta tasarlanan modern ve vintage modellerdeki şapkalar, hızlı kuruyor ve ters çevrilerek 2 farklı şekilde kullanılabiliyor. Düşmemesi için başın etrafında bağlanabilen askıların yanı sıra Kietla güneş gözlükleri ile birlikte takılabilmesi için ayrı bir özelliği bulunuyor.

     

    Kapel şapkaların, bir tarafı düz ve sade, diğer bir tarafı şık grafik desenleriyle 10 farklı modeli bulunuyor. Grafik tasarımlarda ZigZag, FunFair, CubiK Sun, GraphiK stili, Ice Kream, Swimming Pool desenleri yer alırken; sade tasarımlarda ise Panama Khaki, Sky, Pink, Navy öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.