DOLAR 32,5892
EURO 34,8019
ALTIN 2418,631
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey’den on iki yaşa kadar yüksek korumalı gözlükler

    MYCey’den on iki yaşa kadar yüksek korumalı gözlükler
    19.04.2019
    A+
    A-

    Güneşin zararlı ışınları bahar aylarında çocuklar üzerinde de etkili olabiliyor. Mart ayından itibaren çocukların güneşten korunması, uygun şartlarda üretilmiş güneş gözlüğü kullanması gerekiyor. Ürün portföyünde fonksiyonel aksesuarlara yer veren MYCey, Fransa’dan ithal ettiği Kietla marka güneş gözlükleri ile çocukların gözlerini UVA-UVB-UVC ışınlarından koruyor. Diabola, Jokaki, Jokala ve Jokakid’s olmak üzere her yaş döneminde kullanıma uygun yuvarlak, pilot, panto ve vintage gözlük modelleri dikkat çekiyor

    Vücudun D vitamini gereksinimi, büyük ölçüde güneş tarafından sağlanıyor; ancak çocukların gözleri hassas olduğu için özellikle bahar aylarında alerji ile karşılaşılabiliyor. Bu nedenle doğumdan itibaren çocukların güneş ışınlarına karşı gözlerinin koruması gerekiyor. Güneş gözlüğü kullanımı ise hem ultraviyole ışınlardan hem de alerjik etkilerden korunmak için önemli oluyor.

    MYCey’in ürün portföyünde yer alan Fransa’dan ithal ettiği Kietla marka güneş gözlükleri çocuklar için özel olarak tasarlanan ekstra esnek Zig-Zag menteşesiz, kırılmaz yapısı ve UV ışınlarına karşı yüksek korumasıyla dikkat çekiyor. Diabola, Jokaki, Jokala ve Jokakid’s olmak üzere her yaş dönemindeki yüz yapısı için 4 farklı modelle karşımıza çıkan gözlükler; yumuşaklığı ve hafifliği ile çocukların göz çevresi, burun ve kulaklarına baskı yapmıyor, yüzüyle mükemmel bir uyum sağlıyor.

    Yüksek korumalı, rahat ve eğlenceli gözlükler

    MYCey, kaliteli ve kullanışlı aksesuarlarıyla bahar ve yaz aylarında çocuklara rahatlığı ve özgürlüğü sunuyor. Menteşesiz ultra esnek çerçeveli Kietla gözlüklerinin sapları istenildiği kadar bükülebiliyor, arka kısımda yer alan ayarlanabilir ve çıkartılabilir lastikleri ise pratik bir kullanım sağlıyor. 0-6 yaş arasındaki çocuklara farklı şekillere sahip yuvarlak, pilot, panto ve vintage modeller ile 6-9 ve 9-12 yaş arasındaki çocuklara CraZyg-Zag serisiyle günlük hayatta sıkılmadan kullanabilecekleri yuvarlak, kelebek ve pilot modeller sunuyor.

    Pembe, sarı, yeşil, mavi, turkuaz başta olmak üzere 12 renk alternatifi sunan Kietla güneş gözlüklerinde yüzde yüz UVA-UVB-UVC korumanın yanı sıra lenslerde parlamayı azaltmak için mavi ışık filtresi bulunuyor. Gözlükler; ekran, tablet ve oyun konsollarından gelen zararlı mavi ışıkları yüzde 50’ye kadar düşürüyor.

    Çocukların yüz şekline uygun tasarlanan modeller

    Bebekler için tasarlanmış Diabola modeli hızla büyüyen bebeklerin yüz ve burun gelişimine uyum sağlıyor. Çevrilebilir özelliği sayesinde 0-9 ay ve 9-18 ay olmak üzere 2 dönemde de sağlıkla kullanılabiliyor. Bebeklerin gelişmeye ve elmacık kemiklerinin belirgin olmaya devam ettiği 12-24 aylık dönem için tasarlanmış vintage model Jokaki güneş gözlüğü çocukların gözlerini tamamen kaplıyor. Jokala güneş gözlüğü ise 2 yaşından küçük çocuklar için pilot şekli, hafifliği ve ergonomikliği ile dikkat çekiyor. Jokakid’s ise yuvarlak, büyük boy panto modeli ile yüz karakterlerinin şekillenmeye başladığı 4 yaşından büyük çocukların kullanımı için uygun oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.