DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    n11, Sevgililer Günü kampanyası ile kupon dağıtıyor

    n11, Sevgililer Günü kampanyası ile kupon dağıtıyor
    02.02.2019
    A+
    A-

    E-ticaret platformu n11, Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanyası ile sevdiklerine hediye almak isteyenlere farklı kategorilerden indirimli kuponlar dağıtıyor.

    Sevgiler Günü öncesi sevgilisine veya eşine hediye arayışında olanlar n11’e geliyor. 14 Şubat gününde sevdiklerini şımartmak isteyenler birçok kategoride farklı ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak için n11 hesaplarına kupon yükleyerek dev indirimlerden faydalanıyor.

    Sevgililer Günü hediye telaşı kapıyı çalarken n11 kullanıcıları 1-14 Şubat tarihleri arasında hesaplarına her gün yükledikleri kuponlarla indirimlerden faydalanıyor. Kampanya kapsamında “sevgili4” ve “sevgili11” kupon kodlarını hesaplarına yükleyebilen kullanıcılar n11’deki birçok kategoride geçerli yüzde 11’e varan indirimler kazanıyor. Giyim, kozmetik, elektronik, spor&outdoor, hobi&oyun, uçak bileti&tatil, eğlence, otomotiv ve anne bebek kategorilerinde geçerli olan kuponlar her sevgilinin zevkine hitap ediyor. Yüklendiği tarihten itibaren 3 gün geçerli olan ve hesaplarına her gün bir adet yeni kupon yükleyebilen kullanıcılar Sevgililer Günü hediyelerini n11 ile alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.