DOLAR 32,5276
EURO 34,9099
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NARS Bağdat Caddesi mağazası kapılarını yeni yerinde tekrar açıyor

    NARS Bağdat Caddesi mağazası kapılarını yeni yerinde tekrar açıyor
    24.01.2018
    A+
    A-

    Uzun süredir merakla bekenen NARS Bağdat Caddesi mağazası kapılarını 27 Ocak Cumartesi yeniden açıyor. Keskin çizgiler ve mermer detaylar ile dikkat çeken mağaza, aydınlığın ön planda olduğu lüks ve modern bir tasarıma sahip. Dünya çapında farklı noktalarda yer alan NARS mağazalarında öne çıkan bu tasarım, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü olan François Nars ve New York merkezli tasarım firması Baron & Baron’un kurucusu olan Fabien Baron imzasını taşıyor.

    TARİH: 27 Ocak 2018, Cumartesi

    SAAT: 13.00 – 17.00

    ADRES: Bağdat Caddesi, No: 393/5 Kadıköy

    MAĞAZADAN NOTLAR

    İstanbul’un en prestijli alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi’nde bulunan NARS mağazası, markanın dünyada açılan ilk NARS mağazası olma özelliğini taşıyordu. Şimdi ise yeni yerinde yeni yüzüyle tekrar Narsissist’ler ile buluşuyor.

    37 m2 büyüklüğündeki mağaza girişindeki mermer geçiş ile müşterileri karşılıyor. Girişte sağ ve sol kısımlarda tüm ürünlerin bir arada olduğu standlar ve üzerlerinde de içlerinde en yeni ve ikonik ürünlerin sergileneceği nişler dikkat çekiyor. Markanın yaratıcısı François Nars’ın kült ürünlerinin sergilendiği özel duvar ise kasanın hemen yanında.

    Mağazanın tam ortasında markanın en iddialı olduğu dudak makyajı ürünlerinin sergilendiği “Lip Bar” alanında müşteriler, kendi renklerine uygun alternatifleri keşfetme fırsatı bulacaklar.

    Nars Bağdat Caddesi mağazasının bir diğer sürprizi ise fondöten ürünlerin sergilendiği ve Türkiye’de de bir ilk olan “Foundation” duvarı. Müşteriler bu duvarda, markanın fondöten koleksiyonlarının tümünü bir arada bulabilecekler.

    Duvardan tavana kadar François Nars tarafından çekilen ışıklı görsellerle süslenen mağazanın makyaj istasyonlarında ise NARS makyaj sanatçıları makyaj uygulamaları gerçekleştirecekler.

    Ürünlerin sergilendiği standlar yüksek parlaklıkta ve beyaz bir tasarıma sahip. Bu da ürünleri sergilerken temiz ve berrak bir görüntü vermede yardımcı oluyor. Markanın imza rengi kırmızı ise beyaz görünüm üzerinde dikkat çekici bir kontrast yaratıyor.

    Marka açılışa özel tüm ürünlerde geçerli %15 indirim fırsatını ise 27 Ocak’ta ziyaretçilerine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.