DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nazik bir temizlik ve geliştirilmiş kişisel rahatlık

    Nazik bir temizlik ve geliştirilmiş kişisel rahatlık
    30.04.2019
    A+
    A-

    Tasarımcı Christoph Behling tarafından yenilikçi teknoloji ile renove edilen Geberit AquaClean Sela, nazik ve samimi bir temizlik için kişisel rahatlığa önem vererek yeniden tasarlandı. Uzaktan kumandası ile istenilen fonksiyona kolayca ulaşılabilen her kullanımdan önce ve sonra kendi kendini temizleyen, anlık ısıtıcısı sayesinde istediğiniz zaman suyunu ısıtan akıllı klozet AquaClean Sela, kullanıcısını bambaşka bir deneyimle tanıştırıyor.

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, AquaClean Sela’yı zamansız ve minimalist bir tasarımla renove ederek bir kez daha piyasaya sürdü.

    Mükemmel hijyenin yeni ismi…

    Tasarımcı Christoph Behling tarafından yeniden tasarlanan yeni akıllı klozet Sela, hemen hemen her banyo ortamına uyan zarif ve şık tasarımıyla banyoları bir sanat eserine dönüştürüyor. Nazik, samimi bir temizlik ve geliştirilmiş kişisel rahatlık duygusuyla tasarımını daha da güçlendiren yeni nesil ürün, en yüksek kalite standartlarını bir arada sunuyor. Tasarımına eklediği WhirlSpray taharet teknolojisine ek olarak sesiz deşarj sağlayan TurboFlush teknolojisiyle de Sela, mükemmel hijyenin ismi oluyor.

    Geceleri kullanıcısını bir ortam ışığıyla karşılayan ve uzaktan kumandası sayesinde tüm fonksiyonların tek elle kolayca yapılmasına olanak tanıyan Sela, tek bir tesisatçı tarafından kolaylıkla monte ediliyor. Kolay bakımıyla da kusursuz bir temizlik sunmanın ötesinde her kullanımdan önce ve sonra taharet borusu sterilizasyonu sağlayan yeni Sela, tasarımındaki anlık ısıtıcı sayesinde kullanıcısının istediği zaman suyu ısıtıyor. Mobil telefonunuza indirebileceğiniz uygulama sayesinde rahatlıkla kontrol edilebilen Geberit AquaClean Sela, Avrupa Ekotasarım koşullarına (ErP yönergeleri) uygun olarak üretiliyor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

    Yeni Geberit AquaClean Sela, 1 Nisan 2019’dan itibaren satışa sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.