DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef, Barcelona’ya sponsor oldu

    Nef, Barcelona’ya sponsor oldu
    20.04.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Nef, Avrupa’ya sadece gayrimenkul projeleri ile değil sponsorluklarla da girmek için önemli bir adım attı. Nef, 50 milyonu aşkın taraftarı bulunan Barcelona’ya sponsor oldu.

    Son 3 yıldır satış adedi ve cirosu ile sektör lideri olan Nef, gayrimenkul sektöründeki başarı hikayesini global arenaya taşımak için kollarını sıvadı. Geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın ana sponsoru olan Nef, şimdi de Avrupa’nın en önde gelen kulüplerinden Barcelona’ya sponsor oldu. Sosyal sorumluluk alanında oldukça aktif olan Nef Vakfı ve Barcelona Vakfı, ortak sosyal sorumluluk projelerine de imza atacaklar.

    50 milyonu aşkın taraftarı ile Avrupa’nın en fazla taraftarına sahip spor kulübü Barcelona ile sponsorluk anlaşmasını 18 Nisan’da Barcelona’da sonuçlandıran Nef, bu sponsorluk ile global bir marka olma yolunda önemli bir adım atarken aynı zamanda da Türkiye’nin hikayesini dünyaya anlatmayı hedefliyor.

    Nef ve Barcelona sponsorluk detaylarını mayıs ayı içerisinde yapacakları bir basın buluşması ve imza töreniyle açıklayacaklar.

    Nef Hakkında
    Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı. Türkiye’de ve dünyada 6 ülkedeki büyük metropollerde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli anketler ve araştırmalar yapan Nef, hedef kitlenin beklentilerine en uygun şekilde tasarımı odak noktası haline getirerek çalışmakta ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarlamaktadır. Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 4’ü ile aynı anda çalışan dünyanın sayılı gayrimenkul firmasından biri olan Nef, projelerinde iç mekan ve dış cephenin yanı sıra elektrik anahtarlarından kapı kollarına kadar en ince ayrıntılarda bile tasarımı ön planda tutmakta ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.