DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef’ten İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Yalıkavak Bodrum’a

    Nef’ten İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Yalıkavak Bodrum’a

    Ultra lüks otel zinciri Banyan Tree, Avrupa pazarına Bodrum üzerinden giriyor. Singapurlu marka, ilk otelini Nef Yalıkavak projesinin içinde açacak

    Nef, İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Yalıkavak’ı Bodrum’da 300 milyon euroya hayata geçirecek. Dünyanın önde gelen Singapur merkezli ultra lüks otel zinciri Banyan Tree de, Avrupa’daki ilk otelini, Nef Yalıkavak projesinin içerisinde açacak. Projede yaşam 2018 yaz sezonunda başlayacak. Nef Yalıkavak’ın 12 ay açık tutulması için spor okulları ve yaz kampları da yer alacak. 389 adet villa ve rezidans bulunan Nef Yalıkavak’taki 30 özel rezidansın işletmesi ise Banyan Tree’ye ait olacak. 70 odalı Banyan Tree Oteli 2019 yazında açılacak.

    15 TEMMUZ’DAN SONRA
    Banyan Tree’nin Maldivler’de bulunan otelinde düzenlenen toplantıda konuşan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Görüşmelere 15 Temmuz’dan önce başlamıştık ve Banyan Tree’nin Türkiye’ye olan güveni ve uzun vadeli planları sebebiyle 15 Temmuz anlaşma sürecimize etki etmedi. Ekim 2017’de 20 yıllık sözleşmeyi imzadık” dedi.

    HEDEF ASYALI TURİSTLER
    Timur, Banyan Tree’nin 28 ülkede, 40’ı aşkın otel işlettiğini kaydederek, Bodrum’a zengin Çinlileri çekmeyi hedeflediklerini vurguladı. Timur, “Banyan Tree’den rezidans alan yatırımcı, kalmadığı zamanlarda isterse konutunu işletmeye vererek, gelir elde edebiliyor” diye konuştu. Rezidans ve villaların metrekare fiyatının 3 bin 750 ila 4 bin 500 euro arasında olduğunu söyleyen Timur, “Fiyatlar 365 bin eurodan başlayacak, en yüksek fiyat 1.3 milyon euro olacak. 359 bağımsız birimin 120’si ise şimdiden satıldı” dedi.

    800 MİLYONLUK YATIRIM YOLDA
    Erden Timur Nef’in 2017 projeleri ile ilgili olarak da bu yıl bütçelerinin 800 milyon TL olacağını belirtti. Timur, “İstanbul’da Bayramoğlu, Kandilli ve Basın Ekspress’te üç yeni projemiz olacak. Bodrum Gölköy’de 100 milyon euro değerinde projemiz var. Geçen yıl Nef olarak 2 bin 200 konut teslim ettik. Bu yıl 3 bin 700 konutluk teslimat hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

     

    ETİKETLER: ,
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.