DOLAR 32,5128
EURO 34,9339
ALTIN 2435,81
BIST 9793,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Neşe veren tasarımıyla  Nude’un “Jour” koleksiyonu

    Neşe veren tasarımıyla  Nude’un “Jour” koleksiyonu
    03.08.2018
    A+
    A-

    Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude’un “Jour” koleksiyonu, tasarımındaki detaylarla sempatik, konforlu ve işlevsel ürünler içeriyor.

    Günlük kullanımdaki yalınlığa hareket katan zenginleştirilmiş bir tasarıma sahip olan Nude’un “Jour” koleksiyonu, renkli kokteyller, meyve suları, limonata gibi yaz aylarında özellikle ihtiyaç duyulan içeceklerin sunumuna şıklık katıyor. Bir su sürahisi, bir karaf, kadehler ve su bardaklarından oluşan koleksiyon, Fransız tasarımcı Inga Sempé’nin imzasını taşıyor.

    Yuvarlak ve kare formların birbirine geçişi ile elde edilen hareketlilik ve neşe duygusu, koleksiyonun kullanım alanını da genişletiyor. Jour koleksiyonunun kadehleri ve bardaklarında yer alan bombeli kıvrım, ilk bakışta göze çarpmasa da tasarıma farklı bir karakter kazandırıyor.

    Bardaklardaki tasarım çizgisini takip eden görünüme ve küre şeklinde bir kapağa sahip olan karafın ağız kısmı, düz çizgilere hafif bir kontrast oluşturarak kibarca dışarıya doğru kıvrılıyor. Yumuşak kıvrımlı kulbu ile Jour sürahi ise sadece su için değil renkli kokteyller veya meyve suları için de şık bir alternatif oluşturuyor.

    Nude koleksiyonlarına Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com’dan ulaşılabiliyor.

    Camın en yalın hali: ‘Nude’

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison&Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Erdem Akan, Brad Ascalon, Ali Bakova, Ayşe Birsel, Nigel Coates, Joe Doucet, Alev Ebuzziya, Studio Formafantasma, Sebastian Herkner, Mikko Laakkonen, Defne Koz, Tomas Kral, Tamer Nakışçı, Pentagon Design, Adrien Rovero, Alejandro Ruiz, Studio Rygalik, Markku Salo, Inga Sempé, Youmeus Design’ın aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcılarının yanı sıra Nude Design Team ekibinden Burcu Akbulut, Hazal Balasar, Sinem Hallı, Umut Karaca ve Sevgi Kes gibi önemli tasarımcılarla çalışıyor.

    Nude tasarımları Milano ve Türkiye’de Paşabahçe Mağazaları’nda satılıyor. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.