DOLAR 32,5825
EURO 34,8344
ALTIN 2417,103
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nesfit ve Trendyol işbirliği kadınlara “Durma Devam Et” diyor

    Nesfit ve Trendyol işbirliği kadınlara “Durma Devam Et” diyor
    27.04.2019
    A+
    A-

    Kadınları güzel düşünmeye, güzel hareket etmeye ve güzel beslenmeye davet eden Nesfit, yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında, özel olarak tasarlanmış Nesfit paketlerinde Trendyol alışverişlerinde geçerli olacak 25 TL’lik indirim kuponu hediye ediliyor.

    Kadınların ihtiyaç duyduğu günlük vitamin ve mineral alımına katkıda bulunan Nesfit, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük ve en hızlı büyüyen e- ticaret şirketi Trendyol ile birlikte düzenlediği kampanyayla hedefe giden yolda her sabah onları besleyici başlangıçlara davet ederken “Durma Devam Et” diyor!

    Hem beslenme hem de giyim tarzıyla pozitif hisseden kadınlara “Durma Devam Et” diyen kampanya kapsamında, her Nesfit paketinde 25 TL değerinde 1 adet indirim kodu yer alıyor. Kıyafetleriyle stilini yansıtmak isteyenler, trendyol.com adresini ziyaret ederek beğendikleri ürünleri, paket içerisinde yer alan kodu kullanarak 25 TL indirimle satın alabiliyor. 01 Mart – 30 Haziran 2019 tarihleri arasında kullanılabilecek indirim kodları, 150 TL üzerindeki tüm alışverişleri kapsıyor.

    Nestle Nesfit; tam tahıl, yulaf, vitamin ve mineral içeriğiyle, yeni güne başlarken besleyici bir başlangıç alternatifi olarak kadınların her zaman yanında!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.