DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nestavilla’dan her bütçeye ve beğeniye uygun evler

    Nestavilla’dan her bütçeye ve beğeniye uygun evler
    19.07.2017
    A+
    A-

    Vefa’nın pratik hazır konut markası Nestavilla, standart konut mimarisine getirdiği farklı bakış açısı ile sektörde dikkat çekiyor. Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut tipine sahip Nestavilla, evlerin kurulumunu 1 ila 8 hafta arasında gerçekleştiriyor.

    Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli bireysel yapılar üreten Nestavilla, üç farklı konut konseptiyle her bütçeye ve beğeniye uygun evler sunuyor.

    Pratik, estetik, ekonomik ve konforlu yaşam alanlarını Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut tipiyle oluşturan Nestavilla, aynı zamanda müşterilerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda müşterilerine özel projeler de gerçekleştiriyor. Hızlı ve kısa zamanda kurulumu ile de fark yaratan Nestavilla, kurulumu 1-8 hafta içerisinde tamamlıyor. Evler, uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmiyor ve ekstra masrafa da yol açmıyor. İleri teknoloji kullanılarak inşa edilen konutların temel, çatı detayları ve tüm cephelerde en doğal yapı malzemeleri kullanılarak da ideal ısı değerleri yakalanıyor.

    Kısa sürede uygulanıyor

    Nestavilla Mone prefabrike evler, esnek yapı malzemesinin sağladığı avantajla, geleneksel mimari yapılara göre çok daha estetik özelliklerde inşa edilebiliyor. Gereksiz işçilik ve şantiye maliyetlerini ortadan kaldıran ve inşaat süresini kısaltarak zaman tasarrufu sağlayan ön üretimli yapı teknolojisiyle, çok daha güvenli ve ekonomik yaşam alanları sunuyor.

    Nestavilla prefabrike evler, deprem ve iklim özelliklerine göre tasarlanarak araziden ve iklimden kaynaklanan tüm tehditleri ortadan kaldırıyor. İnşa edildiği bölgenin iklim değerlerine göre çözümlendirilen ısı izolasyonuyla, her mevsim çok konforlu yaşam alanları sunuyor. Çok kısa bir sürede tasarlanan ve uygulanan, estetik ve teknolojik mimarisiyle tüm beklentileri karşılayan Nestavilla Mone prefabrike evler, ekonomik ve pratik yönüyle de öne çıkıyor.

    Depreme karşı güvenli

    Geleneksel ve modern her türlü mimari yapıya uygun inşa edilen ve çok estetik yaşam alanları sunan Nestavilla Renua çelik evler ise depreme karşı da çok güvenli. Ön üretimli yapı modeliyle çok kısa sürede tasarımı ve uygulaması tamamlanıyor, istenilen yere istenilen şekilde kuruluyor. Hafif bir yapı malzemesi olması, özellikle zayıf zeminlerde çeliği çok avantajlı bir konuma taşıyor.

    Her bölgenin iklim koşuluna uygun

    Her türlü arazi ve iklim koşuluna göre tasarlanan Nestavilla Vango modül evler de yüksek izolasyon değerleri sunuyor ve dört mevsim enerji tasarrufu sağlıyor. Kendinden tabanlı olduğu için beton zemine de ihtiyaç duymayan evlerin montajı ise 1-5 gün arasında değişiyor.

    Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde de müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunan Nestavilla’nın, Türkiye’nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek kalitede ve sayıda profesyonel montaj ekipleri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.