DOLAR 32,509
EURO 34,7838
ALTIN 2424,752
BIST 9710,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Network ile özgür ruhlu bir kış

    Network ile özgür ruhlu bir kış
    10.10.2018
    A+
    A-

    NetWork Free Sonbahar/Kış 2018 Erkek koleksiyonu her zaman olduğu gibi alışılmış kalıpları kıran temalarıyla, rahatlık ve özgürlüğüne yatırım yapmayı seven erkeklere modern alternatifler sunuyor.

    NetWork Free Erkek koleksiyonu renkli, dinamik ve cesur tavrıyla modern şehir yaşamından ve yoğun tempo içinde bile şıklığına önem veren erkeklerden ilham alıyor. Sezonu tüm enerjisiyle karşılayan NetWork Free erkeği, güçlü silüetlerden ödün vermeden hem rahat hem de özgür bir görünüm sergiliyor.

    Tabiatın zenginliğini renk paletine taşıyan haki, lacivert ve maviyle birleşerek geometrik desenlere dönüşürken koleksiyonda önemli bir yere sahip olan gri, ekru ve siyah renkler dağ ve kayak temalı grafik desenlere dönüşüyor. Her sezon yenilenerek kendine sıkı bir yer edinen kamuflaj desen ise NetWork Free koleksiyonunda kaban ve kazaklarla karşımıza çıkıyor.

    Scuba kumaştan montlar dokulu pantolonlar ve triko karşımı hırkalarla tamamlanıyor. Sezonun öne çıkan rengi parlament mavisi denim görünümlü kumaşlarla buluşurken, denim’lerde öne çıkan indigo rengi ise baştan aşağı monokrom giyinme trendine gönderme yapıyor. Hafif, astarsız örme ceket ve paltolar ise şık bir görünüm sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.