DOLAR 32,588
EURO 35,0293
ALTIN 2460,031
BIST 9795,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork ile sıcak kış

    NetWork ile sıcak kış
    13.09.2018
    A+
    A-

    NetWork Sonbahar/Kış 2018 kadın koleksiyonu, farklı stillere hitap eden triko modelleriyle soğuk kış günleri için sıcak ve iddialı öneriler sunuyor.

    NetWork, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda doğanın güçlü yönlerinden ilham alırken soğuk kış günleri için trikoların ön plana çıktığı bir koleksiyon sunuyor. Geniş renk skalası, alternatif formları ve iddialı detaylarıyla öne çıkan modeller, alışılagelen triko algısını genişleterek kombinlerin tamamına taşıyor. Oversize kesimli elbiselerden püsküllü hırkalara, simli eteklerden omuz dekolteli kazaklara uzanan trikolar, her ortama ve günün her saatine rahatlıkla uyum sağlıyor.

    Geometrik desenler, püsküller ve mücevherlerden rol çalan taşlarla hareketlenen trikolar sezondaki gösterişli ve maksimalist tarafa gönderme yaparak başrolü üstlenirken, tercihini sadelikten yana kullanan renkli basic modeller ise kombinlerin kurtarıcısı oluyor.

    Denim pantolondan saten eteğe kadar farklı tarzlarda çok sayıda parça ile kombinlenebilen trikolar, NetWork kadınının sezondaki anahtar parçaları arasında ilk sırada yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.