DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Next Level Çayyolu ’ndan konut kampanyasına destek

    Next Level Çayyolu ’ndan konut kampanyasına destek
    03.09.2018
    A+
    A-

    Pasifik İnşaat, Ankara’nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirdiği Next Level Çayyolu projesinde “Yatırımlarınıza Dokunmadan Hayallerinize de Bir Yatırım Yapın” sloganıyla Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya destek veriyor. Next Level Çayyolu’ndan ev sahibi olmak isteyenler yüzde 15 indirim ve yüzde 10 peşinatla yüzde 0,98 faiz oranı ve 36-120 ay vade imkânına kavuşuyor.

    Tasarım anlayışı, sıra dışı mimarisi ve detaylardaki inceliğiyle fark yaratan Next Level Çayyolu’ndan 120 aya kadar vade ile ev sahibi olmak isteyenler erken kapamada kalan tutara yüzde 55’lere varan indirim olanağından faydalanabiliyor. Yüzde 10’luk peşinat ise ödeme günündeki döviz veya altın kuruna sabitlenerek garanti altına alınıyor. Böylece ödemelerini erken kapamak isteyen Next Level Çayyolu sakinleri, kurdaki hareketlerden olumlu etkileniyor.

    Next Level Ankara’nın başarısı sonucunda gelen yoğun talep üzerine başlanan Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor. Villa, loft, teras bahçeli ve buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra penthouse seçenekleriyle doğayla iç içe yaşam konsepti sunan Next Level Çayyolu, toplam 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipiyle dikkat çekiyor.

    Özel bahçeleri, geniş terasları, keyifli balkonları ile yeşille iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu’nda, klasik tarzı sevenlere Viyana, modern, minimalist ve yenilikçi ögelerden hoşlananlara Milano, modern ile klasiğin harmanlanıp farklı yorumlanmasını sevenlere ise Chicago adı verilen üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği sunuluyor.

    Next Level Çayyolu aileniz, komşularınız ve misafirlerinizle yeni lezzetleri birlikte keşfedebileceğiniz yemek okulu, standart ölçülere sahip kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık – kapalı yüzme havuzları ve 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanıyla sakinlerinin yaşamlarına farklı renkler katmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.