DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nezih Çavuşoğlu’nun İmgelerin Temsili sergisi kapılarını açtı

    Nezih Çavuşoğlu’nun İmgelerin Temsili sergisi kapılarını açtı
    14.03.2020
    A+
    A-

    Çavuşoğlu’nun bugüne kadar en kapsamlı sergisi olan ‘’İmgelerin Temsili’’ Resim Sergisi Başkentlilerin ilgisine sunuldu

    Next Level Alışveriş Merkezi’nde yer alan ve açıldığı günden bugüne çok değerli sanatçıların eserlerini sanatseverlerin ilgisine sunan Ziraat Bankası Çukurambar Sanat Galerisi bu kez de çağdaş Türk resminin gelişmesine büyük katkılar sağlayan Nezih Çavuşoğlu’nun ‘İmgelerin Temsili’ adlı resim sergisini Başkentliler ile buluşturuyor.

    Dünya çapında büyük bir üne sahip olan, Türkiye başta olmak üzere ABD, Almanya, İtalya, İsviçre, Yunanistan, Lübnan ve Mısır’da birçok özel ve kurumsal koleksiyonda eserleri bulunan Çavuşoğlu’nun çok özel çalışmalarının bulunduğu ‘İmgelerin Temsili’, 10 Mart’ta özel bir kokteyl programı ile davetlilerin ilgisine sunuldu. Gerçekleşen açılış kokteyline siyaset ve iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Ankaralı sanatseverler yoğun katılım gösterdi.

    Çavuşoğlu’nun En Kapsamlı Sergisi

    Açılışta konuşma yapan Çavuşoğlu ‘’İmgelerin Temsili, değerli hocamız Prof. Dr. Kıymet Giray’ın küratörlüğünde gerçekleşen ve son 10 yıllık dönemimin önemli başyapıtlarının bir araya geldiği bir sergi oldu. Benim için çok özel ve kapsamlı bir sergi… Daha önce hep yaşadığım dönemin eserlerinin sergilerini açıyordum. Bu sergi benim sanat hayatımda da çok önemli bir yere sahip.’’ diye konuştu.

    Çavuşoğlu’nun en özel eserlerinin yer aldığı ‘İmgelerin Temsili’ 6 Mayıs tarihine kadar 10.00-22.00 saatleri arasında Next Level Alışveriş Merkezi’nde görülebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.