DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NG Kütahya Seramik ile İtalya’ya Türk seramiği damgasını vurdu

    NG Kütahya Seramik ile İtalya’ya Türk seramiği damgasını vurdu
    11.10.2019
    A+
    A-

    NG Kütahya Seramik, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası seramik fuarı Cersaie’de, yeni nesil tasarımları ve NG Digi+ uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Dünyanın pek çok noktasından uluslararası markaların buluştuğu fuarda, Digi+ adını verdiği ‘‘Yeni Nesil Dijital Deneyim Merkezi’’ ile seramik sektöründe ilklerin öncüsü olduğunu bir kez daha kanıtladı.

    Dünyanın en büyük seramik üreticisi İtalya’ya Türk ürünlerini kazandıran, Çin pazarında aktif bir konumda yar alan marka, global marka olma yönünde attığı dev adımlara geliştirdiği dijital teknoloji ile bir yenisini daha ekledi. NG Digi+ uygulaması; taşınabilir zemin görüntüleme sistemi, yüksek çözünürlükte 3 boyutlu görüntüleme ve döşeme şablon alternatifleri ile kullanıcılara geniş çaplı bir deneyim yaşatıyor.

    NG Kütahya Seramik, yapay zekâ desteğiyle kontrol edilen ve 240 cm x 480 cm’lik üzerinde yürünebilen interaktif zemin görüntüleme sistemiyle birebir ölçekli dijital ürün deneyimini, ilk kez Cersaie Fuarı aracılığıyla tüm dünyadan ziyaretçilere yaşattı.

    NG Kütahya Seramik’in en üst teknolojileri kullanarak hayata geçirdiği uygulama, ürünleri üç boyutlu bir şekilde inceleme, yüzey dokuları en gerçekçi şekliyle deneyimleme imkanı sunuyor. Web sitesinde ve mobil uygulamada yer alan NG Digi+ uygulaması, kullanıcılara ürün seçiminde kılavuzluk ediyor.

    Evinizi sanal ortamda tasarlayın!

    Seramiklerdeki rölyef ve geometrik yüzey hareketleri, ışık altındaki yansıma ve parlaklık özellikleri NG Kütahya Seramik’in web sitesinde ve mobil uygulamasında gerçekçi bir simülasyonla sunuluyor. Sanal ortamda, mekânların her bir yüzeyinde döşeme şablonunu deneyimleme imkânı bulan kullanıcılar, ürünleri bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden uygulayarak, istedikleri mekanları kendi zevklerine göre tasarlayabiliyor. NG Digi+, kullanıcılarına çok gerçekçi sanal bir tasarım aracı sunmasıyla ve interaktif zemin görüntüleme sistemiyle mağazacılık konseptine yeni bir bakış açısı getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.