DOLAR 32,3134
EURO 35,0341
ALTIN 2281,992
BIST 8975,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nidapark Küçükyalı satış ofisi ve örnek dairelerinde Gönye Proje Tasarım imzası

    Nidapark Küçükyalı satış ofisi ve örnek dairelerinde Gönye Proje Tasarım imzası
    15.11.2017
    A+
    A-

    İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yaparak, Türkiye’nin en önemli rezidans, toplu konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı.

    Tahincioğlu yatırımıyla Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da hayata geçirilecek olan Nidapark Küçükyalı projesinin satış ofisi ve örnek daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlandı. Gönye Proje Tasarım ekibi, ticaret ve konut alanları ile birlikte okul, meydan ve park alanlarından oluşan Nidapark Küçükyalı projesinin yoğun bir anayol üzerinde konumlanan satış ofisinde, kullanıcıları beton görüntüden ve trafik gürültüsünden tamamen uzaklaştıran ve nefes almalarını sağlayan, yeşille iç içe, ferah bir tasarıma imza attı.

    İki cepheden de güneş ışığı alan Nidapark Küçükyalı Satış Ofisi’nde oluşturulan peyzaj alanlarıyla birlikte malzemelerde doğal dokulara yer vermeye özen gösteren mimarlar, zeminde açık renk mermer görünümlü seramikler kullanırken duvarlarda dokulu boya ve açık toprak tonlarında duvar kağıtlarını tercih etmiş.

    Satış birimlerine ayrı görüşme alanları oluştururken aralarında bölücü paneller yerine yüksek bitkiler kullanan Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, böylelikle müşterilerin ağırlandığı alanları üç tarafından bitkilerle çevreleyerek dış atmosferden uzak, botanik ve samimi mekanlar oluşturmuş. Tavanlarda ise her satış birimine özel olarak, neredeyse mekan büyüklüğünde aydınlatma şapkaları tasarlayan mimarlar, tavandan sarkıtılan bu ürünlerle ikonik ve vurucu bir etki yaratmayı başarmış.

    Şık detaylarla zenginleşen, modern örnek daireler…

    Nidapark Küçükyalı projesinin örnek dairelerini de tasarlayan Gönye Proje Tasarım, görsel tasarım zenginliği ile birlikte fonksiyonları da öncelikli tutarak, modern bir tasarım çizgisini malzeme seçimi ve ince detaylarla zenginleştirmiş.

    Banyo, mutfak ve vestiyer alanlarındaki dolap sayılarının ve depolama alanlarının özel olarak kurgulandığı örnek dairenin zeminlerinde, giriş alanından oda içlerine dağılarak devam edecek şekilde parke kullanımına yer vererek sıcak bir ev hissinin daha ilk adımdan itibaren algılanmasını hedeflemiş. Banyo zemin ve duvarlarda doğal taş görünümlü seramiklerle duvar kağıtlarını dengeli bir şekilde kullanarak sıcak etkiyi ıslak hacimlerde de sürdüren Gönye Proje Tasarım, mobilyalarda ahşap görünümlü kapaklar kullanmış; banyo aynalarını ise dolaplı tasarlayarak depolama alanları arttırmış.

    Yaşama alanlarında kanepelerde yer alan şık deri detaylar, üzerinde kullanılan özel tasarlanmış deri detaylı yastıklarla tamamlanmış. Zeminde kullanılan halılar, mobilya renklerinden yola çıkarak özel olarak tasarlanıp, üretilmiş. TV paneli ve yemek masasında ise doğal mermer tercih edilmiş.

    Örnek dairenin yaşam alanlarındaki modern ve şık çizgi yatak odalarına da taşınmış. Ebeveyn yatak odasının giyinme bölümü, füme cam seperatörle ayrılarak bu bölümde doğal ışıktan yararlanılmış. Yatak başında, geniş ahşap paneller içerisinde zarif bronz metal detaylara yer verilmiş.

    Nidapark Küçükyalı projesinin örnek dairelerinde kullanılan tüm yağlı boya tablolar Ressam Esra Yılmaz tarafından bu projeye özel olarak hazırlanmış.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.