DOLAR 32,4836
EURO 34,75
ALTIN 2438,595
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nike Pants Studio ile her antrenmana özel 8 tayt ve pantolon tasarlandı

    09.11.2017
    A+
    A-

     

    Nike, sporculara daha fazla seçenek sunmak ve antrenmanları belirli faaliyetler için özel olarak üretilmiş kıyafetlerle desteklemek amacıyla “Nike Pants Studio” konseptini yarattı. Nike Pants Studio kapsamında baştan tasarlanan veya güncellenen dokuz antrenman taytı ve pantolon bulunuyor.

    Nike Kadın Training Tasarım Direktörü Jamie Lee “Pek çok kadının farklı antrenmanlar yaptığını, taytlarında veya pantolonlarında fonksiyonel açıdan ihtiyaç duyduğu özel bir şeyler olduğunu ve bu özelliklerin her faaliyette aynı olmadığını biliyoruz. İşte bu yüzden artık başta stüdyo antrenmanları olmak üzere hem stüdyo antrenmanlarına hem de geleneksel antrenmanlara yönelik özel tarzlarımız bulunuyor.” sözleriyle Nike Pants Studio konseptini açıkladı.

    NIKE SPEED TAYT İLE PİSTLERİN YILDIZI OLUN

    Tasarımcılar Nike Speed taytı yaratırken, hız koşularında hafif ve engelsiz hissettirecek sade bir yaklaşım benimsedi. Nike Speed tayttta, her Nike koşu taytının genellikle bel kısmının arkasında yer alan fermuarlı cep ortadan kaldırıldı. Bu cep yerine her kalçanın arkasına zarif bir açık cep yerleştirildi. Bu ceplerden sağdakine bir iPhone 7 sığabiliyor, soldaki daha küçük cebe ise kimlik kartı, para ve anahtar gibi şeyler konabiliyor. Taytın kompresyon özelliğiyle yumuşak doku hareketleri azaltarak hız koşusunun performansına olumlu etkide bulunuyor.

    NIKE EPIC LUX TAYT İLE KİLOMETRELER boyunca ELLERİNİZ SERBEST KALACAK

    Nike’ın en teknik koşu taytı olarak konumlanan Nike Epic Lux, klasik bir siluetle birlikte, tasarım ekibinin uzun mesafe koşucularını gözlemleyerek yarattıkları yenilikleri taşıyor.

    Uzun mesafelerde eşyaları konusunda sporculara kolaylık sağlayabilmek için taytta belin arka kısmında fermuarlı bir cep; hareket halindeyken bile şarkı değiştirebilmenize, mesajlara cevap vermenize veya hızlıca fotoğraf çekmenize imkan veren bir açık cep ve uzun mesafelerde yanınızda taşımanız gereken kart, anahtar gibi eşyalar için bir başka açık cep yer alıyor.

    Aynı zamanda Nike Epic Lux, geniş bel kısmıyla ve kullanılan malzemenin sağladığı rahatlıkla lüks bir his vererek hem şık hem de rahat bir görüntü sunuyor.

    NIKE SWIFT PANTOLONLA KOŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

    Nike ürünlerini test eden katılımcılardan bir tayttan ziyade koşuya özel bir pantolona ihtiyaç duydukları konusunda görüş alan Nike tasarımcıları, hafif bir pantolon yarattı. Kadın koşucular için ekstra bir seçenek olarak değerlendirilebilecek Swift pantolon, hem koşuda hem günlük kullanımda büyük bir rahatlık sunuyor.

    NIKE POWER TAYT İLE ANTRENMANLAR DAHA KOLAY

    Nike Power taytta tasarımcılar, altı temel harekete (itme, çekme, lunge, squat, bükülme ve döndürme) odaklanıyor ve dikiş bölümlerinde her bir hareket için ekstra rahatlık sunuyor. Tayt, powermesh kumaş ile orta düzeyde bir kompresyon sağlarken aynı zamanda pürüzsüz bir dokunuş yaratıyor ve en yoğun antrenmanlarda bile kuru ve serin kalmaya imkan veriyor.

    Bacakların iki yanında bulunan küçük cepler, telefon sığabilecek şekilde tasarlandığı için en güncel NTC antrenmanına veya tempoyu artıracak çalma listelerine kolaylıkla erişim yapılabiliyor.

    ÇİM SAHALARDA NIKE PRO TIGHT SİZİNLE

    Bir ekibin parçası olarak veya bireysel yapılan uygulama antrenmanlarında Nike Pro tayt esneklikten ağırlık çalışmalarına kadar her konuda yokmuş kadar rahat hissettiriyor. Nike ürün portföyünün en hafifi olan bu tayt, hem şort altına bir alt katman olarak hem tek başına kullanıma uygun.

    NIKE FLY TAYTLA SPINNING’E HAZIRSINIZ

    Nike Fly tayt, vücudu sınırlamadan sarıyor. Dizin biraz altında kalan bu tayt, hareketi kısıtlayacak kadar aşağıya da inmiyor. Ayrıca taytın tasarımında vücut ısındığında tahriş ve rahatsızlık ihtimalini mümkün olduğunca azaltmak için yeni bir dikiş tarzı da kullanıldı.

    NIKE BLISS PANTOLONLA KENDİ RİTMİNİZİ YAKALAYIN

    Beklenilenin aksine tayt, bütün hareketler için ideal kıyafet değildir. Özellikle dans veya boks antrenmanları gibi kısıtlanmadan çok yönlü hareketler gerektiren antrenmanlar için beklentileri bol bir pantolon yerine getirebilir. Nike Bliss pantolonun rahat kesimi ve dokuma kumaşı hafiflik sunarken, bir hareketten diğer harekete geçişlerin de sorunsuz olmasını sağlıyor.

    NIKE SCULPT TAYT: PULSE VEYA PLIE HAREKETLERİ İÇİN İDEAL

    Yoga, Pilates ve bale gibi dans türlerindeki ihtiyacı karşılamak üzere tasarlanan Nike Sculpt tayt, yüksek bel kısmıyle beli desteklerken, aşamalı kompresyonla alt vücut boydan boya sabit kalabiliyor.

    Profesyonel balerin Nardia Boodoo bunu şöyle anlatıyor: “Dansçıların bel kısmının son derece sabit ve sıkı durması gerekiyor. Göbekten omurgaya kadar olan kısmın sabit olduğunu hissetmeniz gerek. Bu taytın bel kısmı tam ihtiyacım olan kalınlıkta ve göğüs kafesimin altına kadar geliyor. Taytın kesimi bacaklarımı son derece uzun ve gövdemi daha küçük gösteriyor ve kendime güvenmemi ve iyi göründüğüme emin olmamı sağlıyor”.

    YOGA DURUŞLARINIZI NIKE FLOW PANTOLONLA DENEYİN

    Lee bu tasarımı şöyle anlatıyor: “Yaptığımız araştırmalarda yoga yaparken pantolon giymek isteyen kadınlar olduğunu öğrendik ve biz de ona 360 derece hareket özgürlüğü sunan bir tasarım sunmaya odaklandık.”

    Son derece yumuşak olan jarse doku, Nike Flow pantolonda müthiş bir rahatlık sağlıyor. Drape ve bol silüet dansçı duruşu ve yarım ay duruşu gibi esneme hareketlerini kolaylaştırırken, tam oturan paça kısmı ağaç duruşu gibi pozisyonlarda paçaların yukarı kalkmasını sağlayarak geçişler sırasında paçaların ayaklarınıza dolanmasını engelliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.