DOLAR 32,5381
EURO 34,8763
ALTIN 2430,038
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nisan ayı lezzetleri Chef’s Table Mutfak Akademi’de

    Nisan ayı lezzetleri Chef’s Table Mutfak Akademi’de
    22.03.2017
    A+
    A-

    Chef’s Table Mutfak Akademisi Nisan Ayı’na hızlı ve lezzetli bir giriş yapıyor. Çocuklar için özel workshop’tan 2 aylık eğitimlere ve tek günlük workshoplar’a kadar farklı eğitimleri ile akademi herkes için bir workshop sunuyor.

    1 Nisan Cumartesi – Et Pişirme Teknikleri 2 (13:00-16:00) (165 TL)
    Et pişirmenin püf noktası ilk başta eti tanımaktır. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde eti tanıyıp, farklı pişirme tekniklerini uygulayıp öğreneceğiniz bu workshopta kendinize çok şey katacaksınız.

    Workshop içeriğinde; Bonfile Smörrebröd, Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik, Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak, Kremalı ıspanak beğendi, Kurutulmuş domatesli ve peynirli akdeniz salata bulunuyor.

    4 Nisan Salı – Cheesecake Devrimi (14:00-17:00) (150 TL)
    Tüm dünyada kabul görmüş, en çok sevilen tatlı çeşitlerinden biri olan cheesecakelerin alternatif malzemelerle nasıl farklı lezzetlerde hazırlandığını görmek ve yapımının sırlarını keşfetmek için sizi akademiye davetlisiniz.

    Workshop içeriğinde; Fesleğen ve Romlu, Vanilyalı, Çikolatalı, Sunum Alternatifli Cheesecakeler bulunuyor.

    7 Nisan Cuma – İtalyan Mutfağı 1 (19:00-22:00) (140 TL)
    Dünyanın en zengin mutfaklarından biriyle tanışmaya hazır mısınız? Damak tadımıza uygun, enfes tatlarıyla İtalyan Mutfağı’nda harikalar yaratacaksınız.

    Workshop içeriğinde; Bruschetta, Yaban Mantarlı ve Trüflü Risotto, Frambuazlı Panna Cotta bulunuyor.

    8 Nisan Cumartesi – 2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik (10:00-14:00) (1600 TL)
    Chef’s Table Mutfak Akademisi’nin uzman şefi Serkan Bozkurt, “2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi” eğitimi ile temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarını aktaracak.
    Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireysel sistemli mutfaklarında pratik eğitim verirken eş zamanlı teorik eğitim desteğinin sürekli sağlandığı akademide Türkiye’de ilk butik pastacılık-ekmekçilik eğitimi coaching’lik sistemiyle Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından 8 haftada verilmektedir.

    Eğitime katılanlara spatula, soyma bıçağı ve mutfak önlüğü hediye ediliyor.

    Eğitim Süresi: Haftada 1 gün 4 saatten hafta içi ve sonu seçenekleri olan program, toplamda 8 hafta (2 ay) sürüyor.

    8 Nisan Cumartesi – 2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi (15:30-19:30) (1800 TL)
    Şef Serkan Bozkurt, Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde temel mutfak bilgilerine sahip olacağınız “2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi” veriyor.

    Tariflere bağlı kalmadan kendi fikri ile yemeklerine tat katmak isteyenler bu eğitime davetli. Sebepleri ile yaptığınızı açıklayabileceğiniz ve mutfak hakkında temel genel bilgilere sahip olup aynı zamanda profesyonel bakış açısı kazanabileceğiniz 2 ayda (8 hafta) temel aşçılık eğitimi sizi bekliyor.

    Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen bireysel tezgah, ocak sistemli mutfaklarında pratik eğitim verirken eş zamanlı teorik eğitim desteğinin sürekli sağlandığı akademide Türkiye’de ilk butik mutfak eğitimi ve coaching’lik sistemiyle Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından 8 haftalık temel mutfak eğitimi veriliyor.

    11 & 12 Nisan Salı & Çarşamba – Çikolata Atölyesi (19:00-22:00) (900 TL)
    Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler geliştirebilmeyi keşfedeceksiniz. Çikolatanın hassasiyetlikleri, dikkat edilmesi gerekenleri, temel yapısı ve özellikleri, teknik kullanımı gibi hassas dengeler üzerine kurulmuş tüm içerikler ve bilgiler bu eğitimde.

    Çikolata hakkında uzmanlaşmak isteyen pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, çikolata butiği yapmak isteyenler ve tüm çikolata sevenler için ideal bir eğitim.

    Workshop içeriğinde; Kakuleli & Acı Biberli Sıcak Çikolata, Ganaj Yapımı, Rakılı Ganaj, Hindistan Cevizli Dolgu, Limonlu Ganaj, Karabiberli Karamelli Ganaj, Çikolata Tempeleme, Çikolata Üretimi, Rakılı Kesme Çikolata, Marshmellow’lu Halley, Yer Fıstıklı Crunch, Limonlu Truf Çikolata, Rocher, Mulaj Çikolata gibi tatlar yer alıyor.

    *Tüm katılımcılara eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir.

    14 Nisan Cuma – Gourmet Burger (19:00-22:00) (160 TL)
    Alışılmışın dışında farklı lezzette burgerler hazırlamak sizin elinizde! Lezzet kombinasyonlarından oluşan ve uzman eğitmenler eşliğinde hazırlanan bu çok keyifli workshopta herkesi şaşırtabileceğiniz farklı tatlar hazırlamaya var mısınız?

    Workshop içeriğinde; Ciabatta Ekmeğinde İsli ve Mısırlı Tavuk Burger, Karamelize Soğanlı ve Hardallı Köz Biber ile Steak Burger, Meyveli ve Çikolatalı Pancake Burger, Taze Biberiyeli ve Kuru Domatesli Köy Patatesi, Mayonezli Kırmızı Lahana bulunuyor.

    18 Nisan Salı – Küçük Şefler Mutfakta (14:00-17:00) (140 TL)
    Bu Çocuk Bayramı’nda, miniklerin hem kendilerine güven duyabilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel workshop’a mutlaka davetlisiniz. Uzman şefler 8-13 yaş arasındaki çocuklara hem mutfağın sırlarından bahsederken hem de çocukların çok sevdiği aperatif lezzetlerin nasıl hazırlandığını gösterip uygulatıyor olacak.

    Workshop içeriğinde; Benim Limonatam, Rengarenk Pizzam, Fırında Soslu Taze Patatesler ve Bonibon Kurabiyeler yer alıyor.

    21 Nisan Cuma – Steak Burger (19:00-22:00) (150 TL)
    Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi… Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

    Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Closlaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

    25 Nisan Salı – Amerikan Pastası 1 (19:00-22:00) (150 TL)
    Herkes tarafından çok sevilen popüler lezzetlerin püf noktalarını öğrenip de hazırlayabilmek için bu çok eğlenceli workshop’a davetlisiniz.

    Workshop içeriğinde; New York Cheesecake, Muffin, Pancake ve Chocolate Chip Cookies bulunuyor.

    28 Nisan Cuma – Pizza (19:00-22:00) (140 TL)
    Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini,pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef’s Table Mutfak Akademisi’ne bekliyoruz.

    Workshop içeriğinde; Pizza Margaritha, Fajita Pizza ve Pizza Calzone yer alıyor.

    Chef’s Table Mutfak Akademisi Hakkında: Türkiye’nin WACS (Dünya Şefler Birliği) Sertifikası veren tek okulu Chef’s Table Mutfak Akademisi ülkemizi 20’nin üzerinde ülkede başarı ile temsil eden ve uluslararası birçok organizasyona imza atan Şef Serkan Bozkurt’un mutfak sektöründe olması gereken uluslararası standartları tecrübesiyle birleştirmesi ve sektörü geliştirmek istemesi üzerine kurulmuştur. Akademi, kendini global standartlara taşımak isteyenleri hedeflerine ulaştırmayı ve gelişen dünya yapısına katkıda bulunacak profiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.