DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NLMK Group Türkiye’de satış ofisi açtı

    NLMK Group Türkiye’de satış ofisi açtı
    20.09.2017
    A+
    A-

    Rusya, Avrupa ve ABD’de faaliyet gösteren, uluslararası çelik üreticisi NLMK Group, Türkiye ofisini açtı. NLMK Group, 2017 stratejisinin bir parçası olarak, toplam ihracatının %20’sine denk gelen Türkiye’nin de aralarında bulunduğu kilit pazarlardaki satışlara odaklanacağını açıkladı. NLMK, Türkiye ofisiyle, müşteri hizmetleri kalitesini ve doğrudan satışlarını arttırmayı hedefliyor.

    NLMK’nın Türkiye ofisinin açılışıyla birlikte yönetim kademelerinde de görev değişiklikleri gerçekleşti. NLMK Group’u son 20 yılında Türkiye’de temsil eden Cengiz Argat, NLMK’nın uluslararası satış ekibinin bir parçası olarak EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) pazarlarında müşteri ilişkilerinin geliştirilmesine katkıda bulunacak. Bugüne kadar birçok şirkette üst düzey yöneticilik yapan, Türkiye’de çelik ürünlerinin satışı ve dağıtımı konusunda büyük tecrübeye sahip Burak Soydan ise NLMK Turkey’in başında görev alacak. Devir ile ilgili tüm sürecin 2017 yılının sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

    NLMK Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gushchin: “Doğrudan satışlarda en gelişmiş ülke Türkiye”

    NLMK Group’un ihracat pazarları arasında doğrudan satışlarda en gelişmiş ülkenin Türkiye olduğunu belirten NLMK Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ilya Gushchin, “70’i aşkın ülkede satış gerçekleştiriyoruz. Sayın Argat’ın yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmaları sayesinde, NLMK Group ülkenin en gelişmiş sektörlerinde karşılıklı fayda temeline dayanan ilişkiler yaratmayı başardı. Türkiye’deki müşterilerimizin gelişimine ve ihracat pazarlarındaki büyüme ve genişlemelerine katkıda bulunabildiğimiz için büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

    Burak Soydan Hakkında

    İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. Master eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Finans üzerine gerçekleştirdi. Kariyerine, Garanti Bankası’nda başladı. Türk Pirelli Lastikleri, Uzel Makine ve Otokar gibi şirketlerde pazarlama alanında çalıştı. 2010 yılından bu yana, çelik sektöründe satış, pazarlama ve dağıtım konularında üst düzey yönetici pozisyonlarında bulundu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.