DOLAR 32,5051
EURO 34,9132
ALTIN 2426,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nostaljik gaz lambası ile evinize farklı bir hava katın  

    Nostaljik gaz lambası ile evinize farklı bir hava katın   
    08.10.2019
    A+
    A-

    Modern aydınlatma cihazlarından ziyade günümüzde gelenekçi olan kişilerin gaz lambalarına olan ilgileri her geçen gün artıyor. Aydınlatmanın yanında dekoratif eşya olarak kullanımının da yaygın olması ev dekorasyonunda eskiye dönüşü canlandırıyor. Feuerhand’in nostaljik gaz lambası bir depo yakıt ile yaklaşık 20 saat kesintisiz aydınlatma imkanı sunuyor.

    Evlerde dekorasyonda eskiye dönüş moda. Bu nedenle daha önce kullanılan eşyalar evin düzenlenmesinde tercih ediliyor. Nostaljik hava yaratmak için kullanışlı olan gaz lambaları ön plana çıkıyor. Feuerhand Alman üretimi gaz lambaları ile evinizde geçmişe yolculuk yapmanıza yardımcı oluyor.

    Nostalji meraklıları için klasik ve estetik görünüm bir arada

    Klasik ve estetik görünümü bir arada sunan Alman üretimi nostaljik gaz lambaları, farklı renkleriyle herkesin zevkine uyum sağlıyor.          Tutacaklı olma özelliği sayesinde kolay kullanım imkanı sunan gaz lambaları, çelik ve çinko kaplamadan üretiliyor. Paslanmaya, ısı ve darbelere karşı dirençli olması rüzgar ve her tür hava koşuluna karşı koruma sağlıyor. Kerosen, parafin ya da gaz yağı ile çalışan gaz lambaları, 20 saat kesintisiz ışığın kapılarını açıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.