DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nostaljik sokak oyunları Maltepe Park AVM’deki panayırda

    Nostaljik sokak oyunları Maltepe Park AVM’deki panayırda
    16.06.2017
    A+
    A-

    Şehir yaşamına sıkışmış, fiziksel aktivitelerden uzaklaşan çocuklar için eğlence alanına dönüşen Maltepe Park Alışveriş Merkezi’ndeki Panayır, 17 Haziran Cumartesi gün sonuna kadar ziyaretçilerini bekliyor.

    Maltepe Park’ın teras alanında kurulmuş olan Çocuk Panayırı, çocuklar için sürprizlerle dolu. Basit ama aynı zamanda en zengin haliyle çocuk olmanın özgürlüğünü yaşayacakları Panayır alanında; Sirk Sanatları Atölyesi ile sanatsal yönlerini geliştirebilecekleri atölyelere katılacak, Top Çevirme, Poi, Diabolo, Denge Sopası, Labut gibi aktivitelerle yeni ilgi alanları edinebilecekler.

    Modern şehir yaşamında, sokaklarda oynama özgürlüğüne sahip olamayan çocuklar, anne ve babalarının sokaklarda oynadığı nostaljik oyunlarla tanışıp; Seksek, Halka Oyunu, Yedi Kiremit, Beş Taş, Misket, Topaç Çevirme, İp Atlama, Sokak Bowlingi gibi geleneksel sokak oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirebilecekler. Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi teras alanında yer alan Panayır; 14.00 – 19.00 saatleri arasında, 17 Haziran Cumartesi gün sonuna kadar devam edecek. Katılımcı olanlar tüm aktivitelerden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

    Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, hayata geçirdiği etkinliklerle 7’den 77’ye tüm ziyaretçilerini mutlu eden, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.