DOLAR 32,4601
EURO 34,7888
ALTIN 2420,455
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Novawood, The Big 5 Saudi fuarına katıldı

    Novawood, The Big 5 Saudi fuarına katıldı
    05.04.2017
    A+
    A-

    27-30 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen The Big 5 Saudi, yapı ve inşaat sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. 2005 yılından bu yana ahşap sektöründe faaliyet gösteren Novawood; fuarda deck ve cephe ürünlerinin yanı sıra iç mekan duvar kaplamaları ve tasarım ürünlerini de ziyaretçilerle buluşturdu. Ortadoğu’nun en büyük inşaat fuarlarından biri olan The Big 5 Saudi’ye; Arabistan, İspanya, İtalya Almanya, Türkiye, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere toplam 32 ülke katıldı

    Dünyanın en büyük yapı ve inşaat fuarları arasında olan The Big 5 Saudi, bu yıl 27-30 Mart 2017 tarihleri arasında Cidde’de kapılarını açtı. Dünyadan ve Türkiye’den pek çok firmanın yer aldığı fuar, sektörle ilgili gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları değerlendirme fırsatı sundu.

    Türkiye’den 63 firmanın katıldığı fuarda Novawood deck ve cephe ürünlerinin yanı sıra iç mekan duvar kaplamaları ve tasarım ürünlerini de sergiledi.

    Dünyadaki ve Türkiye’deki yapı ve inşaat sektöründeki yeniliklerin takip edilmesini sağlayan The Big 5 Saudi Fuarı’nın sektör için büyük önem taşıdığını ifade eden Novawood Genel Müdürü Yakup Kayataş fuarla ilgili şunları söyledi; “Doğanın bize sunduğu en güzel hediye olan ahşabı, soluk alıp veren yaşam alanlarına dönüştürmek hedefiyle yola çıkan Novawood olarak The Big 5 Saudi Fuarı’na katılmaktan dolayı mutluyuz. Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturdu. Biz de Novawood olarak Thermowood teknolojisiyle geliştirdiğimiz ürünlerimizi müşterilerimize tanıtma fırsatı yakaladık. Ayrıca fuar süresince kurduğumuz işbirlikleriyle Arap yarımadasındaki çalışmalarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

    Thermowood teknolojisi ile daha dayanıklı ve kullanışlı mekanlar
    Thermowood teknolojisinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Novawood, Thermowood teknolojisiyle üretilen ürünlerini de fuarda sergiledi. Ahşabı en doğal ve mükemmel haliyle korumak için uygulanan bir ısıl işlem yöntemi olan Thermowood işleminden sonra sertleşen ve daha dayanıklı hale gelen ahşap, özellikle dış mekan zemin ve cephe kaplama öne çıkıyor. Çürüme ve mantar oluşumuna dirençli hale geldiği için ıslak mekanlarda güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca ısı geçirgenliği az olduğu için dış mekanlarda da tercih ediliyor.

    Novawood, sağlamlık ve dayanıklılık ilkesi ile doğal ahşap görünümünü ve konforunu yaşatırken, zengin renk ve desenleri ile her stile uygun alternatifler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.