DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude Challenging Master Classes 2019’un ana sponsoru oldu

    Nude Challenging Master Classes 2019’un ana sponsoru oldu
    22.04.2019
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un ana sponsorluğunda 13-14 Nisan tarihleri arasında The Marmara Taksim’de gerçekleştirilen Challenging Master Classes 2019, dünyaca ünlü şarap uzmanları ile üreticilerini, ho-re-ca mensuplarını ve fikir önderlerini ağırladı.

    Global tasarım markası Nude, şarap ve şampanya kadehlerinden oluşan yalın, elegan ve sofistike koleksiyonu Stem Zero’da cam teknolojisi ile tasarım zekasını yüksek bir seviyede buluşturuyor. Şişecam tarafından geliştirilen özel “Ion Shielding” teknolojisi ile üstün bir dayanıklılık kazanan Stem Zero; darbe, eğme ve düşme gibi tüm testlerden başarıyla çıkıyor. Şarapseverler ve ikram sektörü profesyonelleri, Stem Zero’yu iki kat daha güçlü ve esnek bir yapıya kavuşturan bu teknoloji ile üretilen kadehleri, Challenging Master Classes 2019’da deneyimleme şansı elde ettiler. 13-14 Nisan’da The Marmara Taksim’de gerçekleştirilen Challenging Master Classes 2019’un ana sponsoru olan Nude, iki gün boyunca saat 10.00 ile 18.30 arası devam eden “Walk Around Tasting” bölümünde ürünlerini sergilediği stant alanında ziyaretçilerini ağırladı.

    Şarapseverlerin ve ikram sektörü profesyonellerinin bir araya geldiği Challenging Master Classes 2019’da ziyaretçiler, üzüm çeşitlerine, kupajlarına ve yoğunluğuna göre kategorize edilen ürünleri Nude kadehlerinde tatma fırsatı yakaladılar. Tadım alanında üretici firmaların yetkilileri ile konuşarak üretim teknikleri konusunda bilgi edinebilen katılımcılar, 54 üretici ve 225 farklı etiketle tanıştılar.

    Nude ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, Oz Clarke ve Madeleine Stenwreth MW’nin de aralarında olduğu 6 şarap uzmanının katılımıyla keyifli anlar yaşandı. Şarap dışı alanlarda da peynir, zeytinyağı ve bira gibi artizan markalar da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.