DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude Kök Köken Toprak Anadolu’nun Miras Üzümleri Sempozyumu’na destek sponsoru oldu

    09.08.2019
    A+
    A-

    “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude, yerli üzümlerin genetik yapısını korumak ve çeşitliliğini artırmak amacıyla düzenlenen “Kök Köken Toprak Anadolu’nun Miras Üzümleri Sempozyumu”nda Stem Zero koleksiyonunu tanıttı.

    Yerli üzümlerin çeşitliliğini artırmak ve yerli üzümlerden üretilen şarapların küresel boyutta da değer kazanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kök Köken Toprak Anadolu’nun Miras Üzümleri Sempozyumu”, 30 Haziran tarihinde, geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” arasında gösterilen Mikla’da gerçekleştirildi. Etkinliğe destek sponsoru olan Nude, Şişecam’ın özel “Ion Shielding” teknolojisi ile iki kat daha güçlü ve esnek bir yapı kazanan Stem Zero koleksiyonunu sergiledi.

    Resim

    DNA profili ile üzüm çeşitlerinin kökeni ve soylarını belirleme konusunda önde gelen bir isim olan Dr José Vouillamoz, Arkeolog ve Tarih Profesörü Ahmet Uhri, Master of Wine Yiannis Karakasis ve daha birçok değerli akademisyen, uzman ve üreticinin katıldığı sempozyumda, yerli üzüm çeşitlerinin geçmişi ve geleceği konuşuldu. Bu konuda ileriye dönük çalışmaların yapılmaya başlanması hedeflendi. Anadolu’nun peynir çeşitlerinin de tadıldığı etkinlikte, şarap tadımları da Nude’un kadehleri ile gerçekleştirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.