DOLAR 32,4836
EURO 34,75
ALTIN 2438,595
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’un Mist ve Nest koleksiyonları yeni renkleriyle büyülüyor

    Nude’un Mist ve Nest koleksiyonları yeni renkleriyle büyülüyor
    19.06.2018
    A+
    A-

    Tasarımda yalınlığı tercih eden ama aynı zamanda yaşam alanlarına renklerle enerji vermek isteyenlere özel, Nude’un Mist vazoları ve Nest şekerlikleri yepyeni renklerle buluştu.

    Ödüllü Mist vazolar yeni renkleriyle ışıltı saçıyor.

    Tamer Nakışçı’nın Nude için tasarladığı, daha önce Design Plus 2016, Wallpaper Design Awards 2017 ödüllerini almış olan, son olarak da dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından Good Design’da “Ürün Tasarımı” kategorisinin kazananı Mist koleksiyonu, şimdi yeni renkleriyle de ev ve ofislere şıklık katıyor.

    Dış yüzeyindeki dalga efekti ile optik bir ilüzyon yaratan Mist Vazolar, farklı renk yansımaları ile içinde bulunduğu ortama büyülü bir görünüm kazandırıyor. Üç farklı boyda üretilen veşimdi karamel ve petrol yeşili renkleriyle de göz dolduran vazolar, dergilik olarak da kullanılabiliyor. İçinde bulunan objeye de gizemli bir hava katan bu dekoratif koleksiyon ev ve ofislere şıklık katıyor.

    Nest şekerlikler yeni renkleriyle göz dolduruyor

    Nude için Pentagon Design tarafından tasarlanan Nest şekerlikler, hem dekoratif hem de dekorasyonun tamamlayıcısı olarak kullanılabilen iki boyuta sahip. Özel kapağıyla kolaylıkla açılıp kapanabilen Nest şekerlikler, dekoratif amaçlı kullanımının yanı sıra saklamak istenilen eşyalar için de tercih edilebiliyor. Nude’un klasikleri arasında yer alan Nest koleksiyonu, şimdi de yeni renkleri kobalt mavisi ve karamel renkleri ile bulunduğu ortama neşe ve enerji saçıyor.

    Mist Koleksiyonu ve Nest Koleksiyonu, nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’ndan satın alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.