DOLAR 32,588
EURO 35,0293
ALTIN 2460,031
BIST 9795,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’un Silhoutte Koleksiyonu kusursuz şıklığa sahip

    Nude’un Silhoutte Koleksiyonu kusursuz şıklığa sahip
    01.10.2019
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” (Simple is beautiful) mottosunu servis koleksiyonlarına da yansıtıyor. Siz de misafirlerinizi eşsiz bir sunum ile ağırlamak isterseniz ödüllü tasarım stüdyosu Space Copenhagen’ın camın yalınlığından ve zerafetinden ilham alarak Nude için tasarladığı Silhoutte koleksiyonunu tercih edebilirsiniz.

    Nude’un Ambiente Fuarı’nda tasarımseverlerle buluşan “Silhouette” koleksiyonu, ödüllü tasarım stüdyosu Space Copenhagen ile ilk kez yapılan iş birliği sonucunda oluşturuldu. Çerezlik, sunum tabakları ve kaselerden oluşan işlevsel koleksiyon, geometrik bölmelere sahip modern tasarımıyla dekoratif amaçlı da kullanılabiliyor.

    Signe Bindslev Henriksen ve Peter Bundgaard Rützou isimli dünyaca ünlü iki tasarımcının 2005 yılında kurduğu Space Copenhagen Dizayn Stüdyosu tarafından camın yalınlığından ve zerafetinden ilham alınarak tasarlanan Silhoutte servis ailesinde, karamel ve saydam olmak üzere iki farklı renk bulunuyor. Camın doğasına göre kenarların, hacmin ve eğrilerin uyum içerisinde tasarlandığı koleksiyon, sunumlarında fark yaratmak isteyenler için eşsiz bir alternatif olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.