DOLAR 32,5975
EURO 35,0102
ALTIN 2451,539
BIST 9790,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’un yeni koleksiyonları Maison&Object-Paris’te ilgi odağı oldu

    Nude’un yeni koleksiyonları Maison&Object-Paris’te ilgi odağı oldu
    05.02.2020
    A+
    A-

    Dünyada dekorasyon trendlerini belirleyen en önemli fuarlardan biri olan Maison & Object-Paris, bu yıl 17-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un kadehlerden dekoratif objelere geniş bir yelpazede koleksiyonlarını sergilediği fuarda, yeni Nude Rock and Pop Artist ve Nude & Remy Savage iş birliği koleksiyonları büyük beğeni topladı.

    Rock and Pop Artist Koleksiyonu

    Rock, pop ve punk kültürünün çarpıcı doğasından esinlenen Nude, yetenekli genç tasarımcıların imzalarını taşıyan kişiselleştirilmiş yeni “Rock and Pop Artist” koleksiyonunu Maison & Object-Paris’te tanıttı. Nude’un “Yalın güzeldir” felsefesinden yola çıkan estetik anlayışını, rock kültürünün zamansız ve cesur tarzıyla harmanlayan koleksiyon, illüstratörler ile grafiti ve dövme sanatçıları tarafından tasarlandı. Canlı renklerde dekoratif objeler, viski ve kokteyl bardaklarından oluşan “Rock and Pop Artist” koleksiyonunun fuarda en dikkat çeken tasarımlarından biri ise illüstratör ve sanatçılar tarafından yeniden yorumlananMemento Mori koleksiyonu oldu. Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyonda etkileyici ve renkli tasarımlarla güncellenen koleksiyonların hem büyük hem de mini boyları bulunuyor.

    Nude & Remy Savage İş birliği Koleksiyonu

    Dünyanın en iyi barı unvanının sahibi Londra’daki Artesian’de de barmenlik yapmış olan ve 2018 yılında “Avrupa’nın En İyi Miksolojisti” seçilen Remy Savage iş birliği ile tasarlanan yeni Nude Savage kokteyl koleksiyonu Maison & Object-Paris fuarında tasarım severlerle buluştu. Koleksiyon tasarlanırken Remy Savage ile birlikte çalışan Nude tasarım ekibi, dünyanın en çok tanınan barlarında kadehlerde yaşanan sıkıntıları göz önünde bulundurdu. Toplam altı parçadan oluşan yeni kokteyl koleksiyonunun her bir parçası günlük kullanıma uygun, zarif ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

    Bloom, Caldera ve Glazz Koleksiyonları

    Maison & Objet-Paris 2019 fuarında Nude’un yeni Bloom, Caldera ve Glazz koleksiyonları da tanıtıldı. Nude Design Team tasarımı Bloom koleksiyonu, katlı kek standı olarak sunumlara şıklık katarken aynı zamanda çiçekler için de kullanılabiliyor. Çağdaş bir dekoratif obje olarak öne çıkan koleksiyon, işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Yine Nude Design Team tasarımı, şık viski ve kokteyl bardaklarından oluşan Caldera koleksiyonu, kabartmalı tabanıyla içine sıvı dökülürken optik bir görsel şölen sunuyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Ron Arad tarafından Nude’a özel tasarlanan Glazz koleksiyonunun Tumbler viski bardakları ise şık ve zarif tasarımı ile dikkat çekiyor. Çizilmeleri önleyen özel bir camdan üretilen koleksiyon, Arad’ın özgün tarzını birebir yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.