DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nurettin Yılmaz: Beytepe hem oturum hem yatırım için gözde

    Nurettin Yılmaz: Beytepe hem oturum hem yatırım için gözde
    23.11.2017
    A+
    A-

    MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin gelişimine dikkat çekti. Yılmaz “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” ifadelerini kullandı.

    Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını anlatan Nurettin Yılmaz, konut projelerinde özellikle lokasyonunun çok önemli olduğunu kaydetti. Bu anlamda Beytepe’nin de öneminin arttığını söyleyen Yılmaz sözlerine şunları ekledi: “Beytepe, hızla değer kazanan ve gelişen bir lokasyon. Ankara’daki eşsiz konumu ve yaşam kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi konumunda olan bir semt. Konut projelerinde lokasyon neden önemli; örneğin Ankara’nın çok sayıda bölgesinde başarılı konut projelerinin inşa edildiğini görüyoruz. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde hayata geçirebilmek.”

    Yeni yaşamın kapıları aralanıyor

    1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda konumlandırılmakta. Toplam 114 adet daire bulunan MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalık olarak sunuluyor. Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km uzaklıkta olan proje Haziran 2018’de teslim edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.