DOLAR 32,3358
EURO 35,1753
ALTIN 2244,63
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nurettin Yılmaz’dan konut alacaklara uyarı

    Nurettin Yılmaz’dan konut alacaklara uyarı

    Konut almayı düşünen vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulunan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, yatırım yaparken vatandaşlarımız bazı detayları unutabilir. Dikkatli olmakta fayda var” dedi.

    Beytepe yükselen yeni nesil konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Hem yatırım hem de oturum amaçlı Başkentlilerin yeni projelere yöneldiğine vurgu yapan Nurettin Yılmaz şunları söyledi: “Satılacak olan taşınmazın tapusunun ve iskânının olup olmadığı mutlaka öğrenilmelidir. İnternetten araştırma yaparak kısa sürede daha fazla gayrimenkule erişmeniz mümkündür fakat bu noktada vatandaşlarımızın özellikle yeni yükselen projeleri gidip görmeleri büyük önem taşımaktadır.”

    “Ev alırken lokasyona bakılmalı”

    Nurettin Yılmaz yeni alınan konutta bakılması gereken en önemli detayların başında lokasyon geldiğini anlatan Yılmaz “Projenin bulunduğu lokasyon ve ulaşım araçlarına olan yakınlığı büyük önem taşımaktadır. Üniversiteye olan yakınlığı da bu noktada dikkat edilmesi gereken başka önemli husustur. Deprem Yönetmeliği‘ne uygunluk ve kaliteli gibi hususlar da mutlaka detaylı bir şekilde incelenmelidir”

    Konut seçenekleri ile fark yaratıyor

    Ankara’nın en prestijli noktalarından biri olan Beytepe’de; Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy, Beysukent ve üniversitelere olan yakınlığıyla fark yaratan MiaVita Beytepe, modern yaşamın mimarisi oluyor. 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleri ile fark yaratıyor. Anadolu Akaryakıt garantisi ile yükselen MiaVita projesi, sunduğu ödeme imkânları ile de fark yaratıyor. 4,5+1 seçeneği ile de geniş ailelere hitap eden proje farklı konut tipleri ile seçenek sunuyor.

    Sosyal alanları ile fark yaratıyor

    “Şimdi Al Teslimde Öde” ve “Sıfır Faiz 96 Ay” kampanyası ile seçenekler sunan projede, peşinde %15 indirim kolaylığı da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunuluyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, müzik odası, türk hamamı, playstaion odası, sauna gibi birçok sosyal alan seçeneği sunan Miavita, cep sineması ile de istediğiniz saatte, istediğiniz filmi izleme seçeneği sunuyor. MiaVita Beytepe’de düşünülen her ayrıntı, yaşamınıza da değer katıyor. Çamaşırhane, kuru temizleme ve temizlik hizmetlerini MiaVita’ya bırakın, siz yaşamın keyfini çıkarın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.