DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NUXE Sun ile güneşin tadını çıkar

    NUXE Sun ile güneşin tadını çıkar
    10.06.2019
    A+
    A-

    Yaşlanma karşıtı etkisiyle NUXE Sun, dört mevsim UVB ve UVA ışınlarınızdan korumanız gereken cildiniz için yanınızda. Her cilt tipi için özel olarak geliştirilen ürünler koruma, bronzluk veya rahatlama sunuyor. Bitkisel içerikleriyle güneşe karşı tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak seri cilt, saç ve yüz için ayrı ürünlere sahip.

    İçeriğindeki su ve güneş çiçekleriyle ideal koruma ve göz kamaştıran bronzluk ışıltısı sağlayan NUXE Sun serisi, bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiş, foto-yaşlanma karşıtı etkisiyle benzersiz bir kullanım keyfi sunuyor. NUXE Sun serisinin içeriğindeki su sümbülü ciltteki nem kaybını önlerken, Kau Pe çiçeği de cildi ısıtıcı etkilerine karşı koruyor. Pirinç, biberiye ve pancardan elde edilen DNA prekürsörleri içeren seri; foto-yaşlanmaya dur diyor. Tatlı portakal, tiare çiçeği ve vanilya kokularıyla ise NUXE Sun serisi harika bir duyusal deneyim yaşatıyor. Her cildin ihtiyaçlarına hitap eden ürün seçenekleriyle NUXE Sun serisi, güneşten rahatlıkla yararlanmanız için ihtiyacınız olan ideal korumayı sağlıyor.

    NUXE Sun serisinin üyelerini keşfedin!

    Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı SPF 10/SPF 30: İçeriğindeki makademya, shea ve ayçiçek yağları ile cildi besleyen Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı, SPF 10 ve SPF 30 seçenekleri ile cildinize muhteşem bir bronzluk kazandırıyor.

    Güneş Koruyucu Yüz Kremi SPF 30 /SPF 50: Cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyan ve yaşlanma karşıtı bakım sunan Güneş Koruyucu Yüz Kremi SPF 30/SPF 50, içeriğindeki pirinç pudrası sayesinde cildinizin yağlanmasını engelliyor.

    Güneş Sonrası Bakım Kremi: Fransa’daki rakipleri arasında 1 numara olan “Güneş Sonrası Bakım Kremi”, içeriğindeki Kau Pe çiçeği ve su sümbülü ile ipeksi yumuşaklığıyla cildi yatıştırarak nemlendiriyor.

    Güneş Sonrası Saç ve Vücut Şampuanı: Sülfat bazlı aktif maddeler ve sabun içermeyen formülüyle tuz, klor ve kumu vücut ve saçlardan nazikçe temizliyor.

    Nemlendirici ve Koruyucu Saç Yağı: Yaz mevsiminin zarar verici güneş, klor ve tuz gibi etkenlerinden saçları ve saç derisini koruyor ve saçlara bakım yapıyor.

    NUXE Sun Vücut Spreyi: NUXE’ün güneş kokulu bu vücut spreyi ile bir parfümden çok daha fazlasını, yazı anımsatan bir deneyim yaşayın. Işığa duyarlı olmayan formülüyle NUXE Sun Vücut Spreyi, aynı zamanda sahip olduğu büyüleyici kokusuyla da dikkat çekiyor. Tatlı portakalın turunç ile birleşimiyle oluşan içinizi ısıtacak formülde, hindistan cevizi ve tiare çiçeği tonları yumuşak yapılarıyla sizi sarmalıyor, vanilya ve misk notaları ise tropik iklimlere doğru hayali bir yolculuğu anımsatıyor.

    NUXE Sun serisi ile ihtiyacınız olan ideal koruma

    – İçeriğindeki 4 filtre ile hem UVB hem de UVA ışınlarına karşı cildi koruyor. Böylece hem güneş yanıklarını, hem de erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını engelliyor.

    – Hücre onarımını tetikleyen pirinç ve biberiye özleri ve pancardan elde edilen DNA prekürsörleri sayesinde foto-yaşlanmaya karşı savaşıyor.

    – Su sümbülü cilde güneşte kaybettiği nemi geri kazandırırken Kau Pe çiçekleri cildin fazla ısınmasını önleyerek yatıştırıcı etki sağlıyor.

    – Melanojenezi aktive eden keçiboynuzu tohumları cildin kendi kendini güneşten korumasına yardımcı oluyor.

    – Tüm NUXE serileri gibi güneş serisi de kokusu ve dokusuyla fark yaratıyor. Portakal çiçeği, vanilya ve tiarenin muhteşem kokusu ve kolayca emilen dokularıyla bu seri de kullanım keyfini ön planda tutuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.