DOLAR 32,5276
EURO 34,9099
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NUXE SUN vücut spreyi: Duyuların zirvesinde

    NUXE SUN vücut spreyi: Duyuların zirvesinde
    30.06.2017
    A+
    A-

    NUXE Sun serisi ile mükemmel güzelliğe uzanan cilt bakım ritüelinin son adımı, NUXE Sun Vücut Spreyi ile tamamlandı. Güneşi anımsatan notalarla yaz mevsimini yılın her anı size taşıyacak olan NUXE Sun Vücut Spreyi, bir parfümden ya da kokuların birlikteliğinden çok daha fazlası, kışkırtıcı bir deneyim!

    Yaz ruhunu dört mevsim yanından ayırmak istemeyenler için

    Işığa duyarlı olmayan formülüyle NUXE Sun Vücut Spreyi, aynı zamanda sahip olduğu büyüleyici koku piramidiyle de dikkat çekiyor. Tatlı ve acı portakal tonlarıyla içinizi ısıtacak olan formülde, hindistan cevizi ve Tiare çiçeği tonları yumuşak yapılarıyla sizi sarmalıyor, vanilya ve misk notaları ise tropik iklimlere doğru hayali bir yolculuğu fısıldıyor.

    Yeni NUXE SUN Vücut Spreyi yılın dört mevsimi güneşin sıcaklığını vücudunuza taşıyor ve yazın o hafiflik hissi, neşesi kışın en soğuk günlerinde bire yanınızdan ayrılmıyor.

    Büyüleyici kokusu ile NUXE Sun Vücut Spreyi, güzel bir yaz gününün anısını her daim canlı tutarken, rengarenk şişesi ise gün batımının nefes kesen tonlarını bir araya getiriyor.

    Koyu kehribar renginden turuncuya, turuncudan altın rengine geçişlerde mavi tonları ise, güneşin Akdeniz’in kristal sularına doğru batışını zihinlerde canlandırıyor.

    Minimal tasarımı, dikey çizgileri ve kullanım kolaylığıyla NUXE Sun Vücut Spreyi ile güneşi bir şişeye sığdırmanın hazzını yaşayın.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.