DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    O ciltli özel baskısıyla tüm kitapçılarda

    O ciltli özel baskısıyla tüm kitapçılarda
    26.09.2017
    A+
    A-

    Stephen King’in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan O sinemaseverlerden tam not aldı.

    O filmin afişinden uyarlanan özel, ciltli yeni kapağıyla bir kez daha Stephen King hayranlarıyla buluşacak. Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini alan O’nun sınırlı sayıdaki bu özel baskısını kaçırmayın!

    BİR GERİLİM DESTANI

    Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry’yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren esrarengiz bir yaratığın varlığıdır.

    Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş ve yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gördükleri kâbusları, yıllar sonra yeniden gerçeğe dönüşmüştür…

    Stephen King’in yazımını dört yılda tamamladığı ölümsüz başyapıtını okurken tam da Daily Express’in tarif ettiği gibi, O’nun karanlık dünyasında yaşadığınızı zannedeceksiniz.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.