DOLAR 32,601
EURO 34,7812
ALTIN 2414,105
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için ”Caréme Restaurant”

    Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için ”Caréme Restaurant”
    20.07.2017
    A+
    A-

                    Hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme ve yoğun stres altında çalışma, ofis çalışanlarının ilerleyen yaşla birlikte diyabet ve kalp hastalıklarına yakalanma olasılığını artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Bu farkındalıkla Wyndham Grand İstanbul Levent’in bünyesinde bulunan Caréme Restaurant, çalışanlar için öğle aralarında yiyebilecekleri sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayarak bireylerin güne daha zinde devam etmelerine eşlik ediyor.

     

    Zamanının çoğunu masa başında hareketsiz geçiren plaza çalışanlarının sağlıkları için öğünlerine dikkat etmeleri çok önemli. Bazen iş yoğunluğundan bazen de uygun besinler bulmakta zorlanan ofis çalışanları için vücut enerjilerini artırabileceklerini ve kan şekeri seviyelerini dengede tutacakları atıştırmalıklar günün kurtarıcısı olabiliyor.

    Bu farkındalıkla Caréme Restaurant, plaza koşuşturmasının hiçbir zaman bitmediği ve stresin eksik olmadığı yoğun iş günlerinde öğünlerini hafif ve sağlıklı geçirmek isteyen çalışanların ilk adresi olmaya devam ediyor.

    Şık dekorasyon ve kusursuz servis kalitesi…

    Dünya ve Türk mutfaklarının eşsiz lezzetlerini de bir araya getiren Caréme Restaurant; salataları, ızgara et ve tavuk menüsünün yanı sıra zeytinyağlı lezzetlerin harmanlandığı hafif lezzetleri, şık dekorasyonu ve kusursuz servis kalitesiyle birleştiriyor.

    İş merkezlerinin ortasında

    İş hayatının merkezi Levent’teki konumuyla plazaların ortasında, ulaşımı kolay, seçeneği bol ve kaliteli bir hizmet için Caréme Restaurant sizi bekliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.