DOLAR 32,5522
EURO 34,856
ALTIN 2426,503
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Öğretmenler şık ve rahat adımların keyfini Polaris ile çıkarıyor

    Öğretmenler şık ve rahat adımların keyfini Polaris ile çıkarıyor
    21.11.2017
    A+
    A-

    Rahatlığı ve şıklığı, her tarza hitap eden modellerle sunan Polaris, Öğretmenler Günü’ne özel birbirinden şık ve rahat modellerle karşınıza çıkıyor. 5 Nokta ve Comfort gruplarıyla Polaris, uzun süre ayakta kalan öğretmenlere gün boyu rahatlık sunuyor.

    Her tarza hitap eden yüzlerce seçeneğiyle Polaris, öğretmenlerin işini kolaylaştırıyor. Comfort grubu ile tüketicilerini konforlu ve cazip fiyatlı fonksiyonel ayakkabılarla buluşturan Polaris günün her anında rahatlık arayan ayakkabı severlere hitap ediyor. Rahatlığı ön plana çıkaran yumuşak saya malzemeleri ve ayağınıza yastık hissi veren mostra özellikleriyle öğretmenler, günün yorgunluğunu unutuyor. Geniş yaş aralığına hitap eden şık ve sade botlar, orta boy topuklu modeller koleksiyonun anahtar parçalarını oluşturuyor.

    “5 Nokta” ile konforlu adımlar

    5 Nokta ürünleriyle rahatlık ve konfora önem vermeye devam eden Polaris, “comfort masaj pedi” ile sağlıklı yürüyüş, dengeli basış ve masaj etkisi sunarak maksimum rahatlık yaşatıyor. Ayaklara 5 önemli noktadan taban desteği vererek rahat adımlar atılmasını sağlayan Polaris’in 5 Nokta Koleksiyonu; çalışan kadınlar için özel olarak tasarlanan “Comfort Strech” özellikli modellerle uzun süre ayakta kalan kadınlara gün boyu rahatlık sunuyor. “Şok Emici Topuk” sistemiyle omurga ve eklem ağrılarını azaltan ayakkabılar her adımda konfor sağlıyor.

    Polaris’in çanta koleksiyonu da geniş ürün yelpazesiyle her ayakkabıyı tamamlıyor. Siyah, lacivert, vizon, kahve ve bordo tonları çanta koleksiyonun en gözde renkleri arasında… Geniş hacimli, omuzdan askılı çantalar, taşıma kolaylığı sunan çapraz askılı modeller, özel günler için portföy modeller öğretmenler için ideal bir hediye alternatifi olabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.