DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul alışverişinde koşuşturması bitmeyen annelerin rahatı ECCO’nun yeni serisi Soft 1’den geçiyor

    Okul alışverişinde koşuşturması bitmeyen annelerin rahatı ECCO’nun yeni serisi Soft 1’den geçiyor
    31.08.2017
    A+
    A-

    İskandinav ayakkabı devi ECCO, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala alışveriş telaşı saran anneleri tüm gün rahat ettiriyor. En esnek ve lüks ECCO derileri kullanılarak 35 yıl sonra yeniden hayata döndürülen 80’li yılların ikonik koleksiyonu SOFT 1 ile hem saatlerce yorulmadan alışveriş yapın, hem de tarzınızı tamamlayın.

    Her yıl annelerin okul öncesinde yaşadığı klasik alışveriş telaşı bu yıl ECCO ile çok daha rahat geçiyor. İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, yeniden hayata döndürdüğü 80’li yılların klasiği Soft 1 serisi ile annelere konfor ve şıklık vadediyor. İlk kez 1981 yılında birinci sınıf deriler ile geliştirilmiş, sportif tasarımlı, hafif bir günlük ayakkabı serisi olarak satışına başlanan ECCO SOFT koleksiyonu, 35 yıl sonra SOFT 1 olarak tekrar vitrinlerdeki yerini alırken, anneler hem şıklıklarından ödün vermiyor hem de saatler süren okul alışverişi sorun olmaktan çıkıyor.

    80’li yıllarda sade hatları ve zamansız tarzı ile anında bir klasiğe dönüşen ve ECCO tarihinin en çok satan ayakkabısı olan model, en esnek ve lüks ECCO derileri kullanılarak yeniden hayata döndürüldü. Yumuşacık deri üst kısımlar, rahatça bükülebilen, tek bileşenli ayakkabı tabanı ile ahenkle birleştirildi. Ayağınızın doğal kıvrımlarını tamamlaması, daha yumuşak ve hafif bir yürüyüş sağlaması için geliştirildi. Kutudan çıkarıldığı gibi dinamik bir konfor sağlayan ikonik ECCO SOFT 1 modelinin sunduğu doğal hareket özgürlüğü şimdi sizleri bekliyor. Gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bu çok yönlü model ile retro ruhunu yakalayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.