DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul heyecanı English Home’da

    Okul heyecanı English Home’da
    07.09.2017
    A+
    A-

    Yaz mevsiminin bitmesiyle English Home’un okula dönüş dönemine özel hazırladığı yeni tema “Okul Heyecanı” miniklere özgü tasarım ve desenleriyle tüm English Home mağazalarında!

    Ev tekstili ve dekorasyonunda vazgeçilmez olan ve trendleri belirleyen English Home “Okul Heyecanı” temasında özel desen ve renkleriyle miniklerinizi sevindiriyor!

    İhtiyacınız olan tüm okul ürünlerini uygun fiyatlarıyla sizlere sunuyor.

    Özel desenleri ile okul çantaları çocuklarınızın favorisi olacak;

    Uzay robotları ve unicorn gibi sezonun trend desenleriyle tasarlanmış okul çantaları, çocuklarınızın hayal dünyasını geliştirerek okul hazırlıklarınızı eğlenceli hale getirecek.

    Pijama takımları ile uyku zamanına neşe katın!

    Pamuklu yumuşacık dokusu ve rengarenk eğlenceli desenlerde pijama takımları çocuklarınızın uyku zamanına neşe katarak uykularını güzelleştirecek.

    Motivasyon kaynağı olacak kırtasiye ürünleri bu temada!

    Rengarenk fosforlu kalemlerden kalem kutularına, makaslardan bantlara, okul dönemi için ihtiyacınız olacak her şey özel tasarımlarıyla “Okul Heyecanı” temasında tüm English Home mağazalarında!

    Sınırlı sayıda üretilen tema ürünlerine ulaşmak için; 320’yi aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz English Home online mağazasına ulaşabilir, kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.