DOLAR 32,3793
EURO 35,0481
ALTIN 2326,576
BIST 9140,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oleg Cassini’den iki yeni mağaza birden

    Oleg Cassini’den iki yeni mağaza birden
    25.09.2017
    A+
    A-

    Her tarzdan kadına hitap eden gelinlik ve abiye koleksiyonlarıyla Türkiye’de kısa sürede tanınırlık yakalayan Oleg Cassini, son olarak İstanbul’un en yeni ve prestijli iki alışveriş merkezinde yerini aldı. Eylül ayında hem Emaar Square Mall hem de Vadi İstanbul’daki mağazalarını açarak Türkiye genelinde 19 mağazaya ulaşmış oldu. Marka önümüzdeki yıllarda da büyümesini hız kesmeden sürdürmeyi hedefliyor.

    Gelinlik ve abiye tasarımlarıyla dünyada 400’den fazla noktada tarz sahibi kadınlarla buluşan Oleg Cassini, Eylül ayında İstanbul’da iki yeni mağaza birden açtı. Birer hafta arayla önce Emaar Square Mall’da, ardındansa Vadi İstanbul’daki açılışlarını gerçekleştiren marka, böylece İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun, İzmit, İzmir, Adana, Mersin ve Antalya’da toplam 19 noktada hizmet vermeye başladı.

    Oleg Cassini bu yılki hedefini 20 noktaya ulaşmak olarak belirlemişti. Bu hedefi Ekim ayında Hilltown AVM’de hizmete açacağı mağazası ile tutturmuş olacak. Marka 2020’de ise 50 mağazada olmayı planlıyor.

    Alanında usta 100 kişilik bir tasarım ekibi tarafından tasarlanan Oleg Cassini koleksiyonlarında her tarza, her yaşa ve her vücut tipine uygun yüzlerce parça bulunuyor. Koleksiyondaki tüm gelinlik ve abiyeler özenli işçilikleri, zarif detay ve işlemeleriyle dikkat çekiyor.

    Oleg Cassini’nin yeni mağazalarını ziyaret edenler 2018’in ön izlemelerini yaptığı yeni gelinlik ve abiye tasarımlarıyla tanışabilirler. Koleksiyonda geçmişin gösterişli siluetleri ile modern çizgileri birleştiren tasarımlar, kalın ve uçuş uçuş kumaşların harmanlanmasıyla oluşan görsel efektler, ışıltılı ve özenli işlemeler dikkat çekiyor. Oleg Cassini koleksiyonunda, markanın Kreatif Direktörü Viola Chan’in imzasını taşıyan asil ve görkemli Premium Line da yer alıyor.

    Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Marka şimdi Emaar Suqare Mall ve Vadi İstanbul mağazalarıyla Türkiye’deki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor.

    Emaar Square Mall

    Ünalan Mahallesi, Libadiye Cd No:88, 34700 Üsküdar/Istanbul

    Vadi İstanbul

    Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Cd. 1/A, 34396 Sarıyer/Istanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.